Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel

Top ten vall de boí

Visita a Sant Climent de Taüll i vídeo mapping

L'església de Sant Climent de Taüll és la imatge més representativa del romànic català. Actualment, al seu interior es pot veure la reproducció de l'original del Pantocràtor amb el sistema de vídeo-mapping.

romànic Vall de Boí

Conjunt Romànic Patrimoni Mundial

8 esglésies i una ermita declarades patrimoni Mundial per la Unesco.

Amb 4x4 fins al Planell d'Aigüestortes

L'accés al Parc Nacional d'Aigüestortes està tancat al pas de vehicles privats. Hi ha un servei de taxi 4x4 de Boí fins al Planell d'Aigüestortes, un indret ideal per visitar amb familia.

 

 

A peu des de Cavallers fins l'Estany Negre

Ruta de dificultat mitjana per endinsar-se a l'alta muntanya i gaudir del paisatge que ofereixen els impressionants cims de 3000 metres.

Esquiar a l'estació més alta dels Pirineus

Amb una cota mínima de 2000 metres i una màxima de 2751, l'estació d'esquí de Boí Taüll assegura una neu de molt bona qualitat. També disposa d'una zona baixa ideal per a nens.

Circuit termal al Balneari de Caldes

Ubicat al centre termal i amb vistes a la muntanya, el circuit és una experiència única per al cos i la ment

 

 

Degustar els productes i la gastronomia local

A la Vall de Boí destaca la vedella ecològica criada a la vall i cuinada de forma tradicional als diferents restaurants de la zona.

Les falles

Es tracta d'una de les festes més importants de la vall, lligada als cicles agraris i solars. Se celebra un cap de setmana a cada poble des de mitjans de juny a mitjans de juliol.

A peu pels camins tradicionals de la vall

Itineraris per descobrir l'encant dels pobles de la Vall de Boí a peu i submergir-se en les històries dels que hi viuen.

Centre Trail

Centre per a la pràctica del trail running i BTT, amb diferents recorreguts senyalitzats i classificats amb codis de colors que es corresponen amb el nivell de dificultat.