Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel
            

Excursió a Aigüestortes - Estany Llebreta

Excursió curta, només de baixada que permet endur-se sense grans esforços una idea molt completa del que és el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L'itinerari permet visitar les 3 joies d'aquest espai protegit a la Vall de Boí: el Planell d'Aigüestortes, la cascada de Sant Esperit i l'Estany Llebreta.

Acompanyats per un guia acreditat del Parc Nacional, descobrireu la flora, la fauna, la geologia i la seva història d'una forma amena i divertida. Per què hi ha més de 200 estanys al Parc? Quins rastres ens deixen els animals? Com es poden conèixer els ocells pel seu cant? Qui era "Paco el Rana" i quina relació tenia amb aquest espai protegit?

RECORREGUT:
Pujarem fins al Planell d'Aigüestortes amb el servei de taxis 4x4 del Parc Nacional des del poble de Boí (25min). Iniciarem el recorregut al mirador de Sant Esperit, des d'on tindrem una vista panoràmica espectacular de la vall de Sant Nicolau i seguidament farem un passeig circular per la passarel·la d'Aigüestortes per un terreny absolutament pla. Feta la volta agafarem un sender que ens conduirà de baixada fins a la cascada de Sant Esperit i finalment a l'Estany Llebreta, on ens recolliran els taxis per tornar a Boí.

PREUS:
- 30€ adults
- 25€ infants i joves de 4 a 12 anys
- Gratis infants de 0 a 3 anys

Inclou: Transport en taxis 4x4, guia acreditat del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i assegurança d'accidents.

DISPONIBILITAT:
Aquesta activitat es realitzarà sota demanda de l'01 de maig a l'01 de setembre de 2019.
Les places són limitades. És necessària reserva prèvia. Consulta'm!

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918