Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel
            

Jornada dels 3 Patrimonis

Jornada 3 Patrimonis Vall de Boí

Per celebrar els 18 anys de la declaració del Conjunt Romànic com a Patrimoni Mundial, el 3r aniversari de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial i  la recent declaració del cel nocturn d'Aigüestortes i la Vall com a Reserva i destinació Starlight es farà una activitat conjunta a Sant Quirc de Durro.

16:30h Romànic: Presentació i visita guiada a l’ermita de Sant Quirc de Durro, a càrrec del Centre del Romànic de la Vall de Boí.
17:30h Falles: “La Vall de Boí i les Falles” des del Faro de Durro, a càrrec d’Èric Iglesias, historiador i fallaire.
18:00h Starlight: Vespre d’observació d’estrelles, a càrrec de Kiko Herrero, físic, astrònom i expert divulgador de Celístia Pirineus.

*Totes les activitats de la jornada són gratuïtes i obertes a tothom.

*Per arribar fins a Sant Quirc de Durro el Centre del Romànic posa a la vostra disposició un servei de taxis gratuït, tant d’anada com de tornada. També podeu arribar fins a Sant Quirc caminant. Us preguem que us abstingueu de pujar-hi amb el vostre cotxe particular per tal de facilitar el bon desenvolupament de les activitats programades.

Horaris del servei de taxis:
Anada: Des del pàrquing de Durro a les 16:00h
Tornada: Des de Sant Quirc de Durro a les 20:00h

Cal fer reserva prèvia de les places de taxis abans de les 14:00h de l’1 de desembre trucant al telèfon del Centre del Romànic de la Vall de Boí: 973 69 67 15.