Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel
            

On son les marmotes?

Petit recorregut pel Parc Nacional d'Aigüestortes per observar una colònia de marmotes al seu hàbitat natural. L’itinerari s’inicia a la presa de Cavallers i transcorre per un camí planer però pedregós, des d’on es faran parades per anar observant aquest simpàtic animal amb l’ajuda de material d’observació. Gaudirem de l’espectacularitat dels típics paisatges d’alta muntanya amb estanys, tarteres, prats i cims de més de 3.000m.

Amb l’ajuda d’un guia interpretador acreditat del Parc Nacional viuràs l’emoció de descobrir una marmota entre grans blocs de roques, identificar amb exactitud els lloc on se solen ubicar, reconèixer els seus xiulets d’alarma i fer servir correctament els prismàtics, entre altres coses! I tot de la forma més amena i divertida!

RECORREGUT:
L'itinerari s’inicia a la presa de Cavallers i transcorre per un camí planer però pedregós, a la vora de l'embassament, des d’on es faran parades per anar observant aquest simpàtic animal típic de l’alta muntanya. Tornada pel mateix camí.

PREUS:
- 20€ adults.
- 15€ infants i joves de 7 a 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 6 anys.

Inclou: Guia interpretador acreditat del Parc Nacional d'Aigüestortes especialista en patrimoni de la Vall de Boí, material d'observació i assegurança d'accidents.

DISPONIBILITAT:
Aquesta activitat es realitzarà sota demanda de l'01 de maig al 15 de setembre de 2019.
Les places són limitades. És necessària reserva prèvia. Consulta'm!

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com