Vés al contingut

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL PRIMER #CATHOLAFAMÍLIA DE LA VALL DE BOÍ

ber06.jpg

Més de 450 persones entre adults, nens i nenes han participat durant aquest passat cap de setmana, al primer #CatHolaFamília de la Vall de Boí.

Les diverses activitats que s’han ofert, majoritàriament gratuïtes, proposaven visites com les del  Parc Nacional d’Aigüestortes, l’església de Sant Climent, un conta contes i un berenar saludable gràcies a la col·laboració de Danone. A més les famílies participants van poder gaudir d’una cursa al circuit d’orientació més familiar de la vall, a Barruera,  i de la ruta de Romànic i Falles que oferia el Centre de Romànic de la Vall de Boí i la Casa del Parc de Boí.

Cal fer esment de les col·laboracions de l’editorial Cruïlla que va oferir uns llibres per al Racó de lectura ubicat a l’oficina de turisme de Barruera i Educa Borras que va obsequiar amb joguines als nens i nenes participants.

Aquesta ha estat la primera acció que des de l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i del Patronat de Turisme de la Vall de Boí, s’ha treballat conjuntament per crear un cap de setmana especial i diferent per donar a conèixer les opcions que ofereixen les destinacions de Turisme Familiar.