Vés al contingut

La Vall de Boí al Mercat d'Escapades

la_foto_7.jpg

La Vall de Boi, es promociona al Mercat d'Escapades amb la venda de diferents escapades  per descobrir la vall, gastronòmiques, termals i de natura.

Durant el cap de setmana del 20 al 22 de març l'Agència Catalana de Turisme, ha organitzat a la plaça de la catedral de Barcelona el I mercat d'escapades, on 111 empreses i entitats de Catalunya han posat a la venda propostes.
La Vall de Boí, després de tot el treball fet en el darrers mesos, amb 41 empresaris turístics, amb qui ha treballat conjuntament per tal de crear productes turístics tematitzats i amb el suport de l'agència de viatges Pirineu Emoció, els ha posat a la venda a traves de www.vallboi.cat la web institucional de promoció de la vall, que ara disposa del valor afegit de la comercialització.

El Mercat d'escapades ha suposat per a la Vall de Boí i les seves empreses un bon aparador per a la promoció i venda de la destinació. Juntament amb el Patronat de turisme de la Vall participen al mercat dues de les grans empreses turístiques del municipi, el Balneari de Caldes de Boí, amb tota la oferta de termalisme i Boi Taüll Resort que també ha presentat tota la seva oferta per a la primavera i estiu.

El lloc triat per l'ACT, la plaça catedral de Barcelona, ha fet que nombrós públic, tan resident a Barcelona com a visitants que estan a la ciutat, puguin tenir informació de les empreses, les seves ofertes i fins i tot comprar-les.

Per l'espai Vall de Boí hi ha passat molt de públic i també alguna persona més destacada com el Sr. Joaquim Gai de Montellà, president de Foment del Treball , o el gerent de l'Agència Catalana de Patrimoni El sr. Xavier Arola entre d'altres.