Vés al contingut

Reconeixament a la trajectòria professional de Montse Señís, cap de l'oficina de turisme de la Vall de Boí

img_8323.jpg

El passat 23 de maig durant les 25enes Jornades d’Oficines de Turisme de Catalunya, celebrades a la Pobla de Segur, l’ APTALC (associació de professionals del turisme de l’administració local de Catalunya) va reconèixer a Montse Señís, la seva trajectòria professional dedicada al turisme durant més de 30 anys. Els companys i companyes de professió van reconèixer la seva professionalitat, dinamisme i esperit crític però alhora molt col.laborador i participatiu, pionera en molts àmbits de la gestió turística.

Des de l'Ajuntament de la Vall de Boí i companyes del Patronat ens sumem a aquest reconeixament i li volem agraïr la seva labor en l’organització i gestió diària de l’oficina de turisme, i la seva activa participació, en tots els reconeixements que la Vall de Boí ha tingut durant aquests anys: Romànic Patrimoni Mundial l’any 2000, Falles Patrimoni Immaterial l’any 2015 i la declaració Starlight l’any 2018.
El seu treball diari ha servit per donar a conèixer la Vall de Boí i posicionar-la a dia d’avui com un referent turístic català al món. La seva professionalitat, dedicació i esforç fa que hagi obtingut aquest merescut premi. Felicitats Montse!