Vés al contingut

Taüll, guardonat amb la distinció de Poble amb Encant

Taüll guardonat Poble amb Encant

Taüll, ha estat guardonat amb el segell Poble amb Encant que atorga l'Agència Catalana de Turisme junt amb altres 11 localitats catalanes, pel seu atractiu o bellesa especial en el seu conjunt

La Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, van lliurar ahir divendres 15 de febrer, el distintiu que acredita Taüll com a un dels Pobles amb Encant de Catalunya. 
Després de diverses reunions amb experts de l’Agència Catalana de Turisme i de presentar una memòria tècnica sobre els recursos que Taüll pot oferir al visitant que puguin arribar a captivar-lo, el dia 13 de juny de 2018 el comitè d’experts va considerar favorable la seva candidatura a formar part de la marca Poble amb Encant de Catalunya. “Entenent com un atractiu o bellesa especial en el seu conjunt”.

L’acte de lliurament, celebrat  a la Sala Gòtica de la Basílica de la Seu de Manresa, va comptar amb la presència dels 15 alcaldes i alcaldesses dels municipis guardonats entre Ciutats i Viles amb Caràcter i Pobles amb Encant.
Aquest distintiu és una de les marques creades pel Departament d’Empresa i Coneixement que, a través de l’Agència Catalana de Turisme, vol promoure el turisme fora dels principals pols d’atracció turística descobrint la diversitat i la riquesa cultural i paisatgística de pobles i ciutats de Catalunya.