Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel

La màxima expressió de l’art romànic català

  • El dilluns 24 de febrer de 2020, per motius de tasques de manteniment del vídeo mapping, l'església de Sant Climent de Taüll estarà oberta només de 16:00 a 19:00 (matí tancat).
  • El dimarts 25 de febrer de 2020, per curs de formació, l'església de Sant Feliu de Barruera estarà tancada. L'església de La Nativitat de Durro, obrirà de 17 a 19 h.
  • Disculpeu les molèsties

El Romànic de la Vall de Boí és excepcional per la concentració en un espai reduït d’un nombre tan elevat d’esglésies d’un mateix estil arquitectònic. Aquestes esglésies s’han conservat al llarg del temps gràcies a l’aïllament de la Vall fins ben entrat el segle passat que va fer que no arribessin constructors, artistes, arquitectes ni capellans disposats a reconvertir les obres inicials. 

El dilluns 24 de febrer de 2020, per motius de tasques de manteniment del vídeo mapping, l'església de Sant Climent de Taüll estarà oberta només de 16:00 a 19:00 (matí tancat). Disculpin les molesties A la Vall de Boí hi ha vuit esglésies i una ermita declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.