Excursió Aigüestortes - Estany Llebreta (1/2 dia)

des de
30,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Excursió que permet endur-se sense grans esforços una idea molt completa del que és el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L'itinerari permet visitar les 3 joies d'aquest espai protegit a la Vall de Boí: el Planell d'Aigüestortes, la cascada de Sant Esperit i l'Estany Llebreta. La primera part de l'itinerari és totalment pla y la segona transcorre per un sender que farem només de baixada, gràcies a la logística i coordinació amb el servei de taxis 4x4.

En aquesta proposta descobriràs quines forces de la natura van crear aquestes valls i muntanyes, reconeixeràs alguns rastres dels animalets de la zona, n'aprendràs els seus comportaments més curiosos i coneixeràs la important funció ecològica de la ramaderia de muntanya, entre moltes altres curiositats! Tot plegat explicat d'una forma amena i divertida, perquè grans i petits us ho passeu d'allò més bé mentre apreneu i gaudiu de la natura dels Pirineus!

RECORREGUT:
Pujarem fins al Planell d'Aigüestortes amb el servei de taxis 4x4 del Parc Nacional des del poble de Boí (25min). Iniciarem el recorregut al mirador de Sant Esperit, des d'on tindrem una vista panoràmica espectacular de la vall de Sant Nicolau i seguidament farem un passeig circular per la passarel·la d'Aigüestortes per un terreny absolutament pla. Feta la volta agafarem un sender que ens conduirà de baixada fins a la cascada de Sant Esperit i finalment a l'Estany Llebreta, on ens recolliran els taxis per tornar a Boí.

PREUS:
- 30€ adults
- 15€ infants i joves de 4 a 12 anys
- Gratis infants de 0 a 3 anys

Inclou: Guia local acreditat pel Parc Nacional d'Aigüestortes i assegurança d'accidents.
No inclou: Transport en taxis 4x4.

DISPONIBILITAT 2023:
ESTIU (del 23 juny a l'11 setembre): Tots els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes a les 9:00. Consulta l'Agenda amb totes les activitats per aquest estiu!
RESTA DE L'ANY: Activitat sota demanda. Contacta'm!

TESTIMONIS:
Ester Gomis: "Un guia fantàstic!! ens va tenir tota l'estona pendents de les seves explicacions interessants, va detectar a cada persona del grup els seus gustos... sempre tenia un comentari adequat per a cadascú... per al nens un guia fantàstic que tenia històries i curiositats de l'entorn que van fer de les excursions, molt interessants i divertides. #recomano sens dubte."

Silvia Domingo: "Un guia excepcional per els nens! Super didàctic i divertit! Ens ho hem passat tots molt bé! Això que el dia no pintava gaire prometedor i la meva filla de 5 anys que no volia caminar ha acabat obrint camí saltant i corrent de la mà d'en Roger. No us perdeu una sortida amb ell!!"

Roser Carbonés: "Excursió genial en el Parc Nacional d'Aigües Tortes, es nota que gaudeixes de la teva feina i la fas ganes i amb alegria. Ets genial amb els infants, tens un munt de recursos per mantenir l'atenció dels infants i dels adults d'aquesta manera aconsegueixes que les excursions es facin curtes. Ens vam quedar amb ganes de fer alguna excursió més."

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes de Rutes al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

INFORMACIÓ I RESERVES:
Roger Gras Guia d'Aigüestortes - Vall de Boí
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com