Excursió Aigüestortes - Estany Llong (1 dia)

des de
35,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

L'excursió a l'Estany Llong és sense dubte la ruta d'1 dia més assequible de tot el Parc Nacional d'Aigüestrotes i Estany de Sant Maurici, i per això és tot un clàssic a la Vall de Boí. Caminaràs per una còmode pista que transcorre pel fons de la vall, acompanyat en tot moment pel riu Sant Nicolau, per frondosos boscos d'avet i pi i per les pastures típiques del Pirineu.

Acompanyats per un guia interpretador acreditat del Parc Nacional, descobrireu la flora, la fauna, la geologia i la seva història d'una forma amena i divertida. Per què hi ha més de 200 estanys al Parc? Quins rastres ens deixen els animals? Com es poden conèixer els ocells pel seu cant? Qui era "Paco el Rana" i quina relació tenia amb aquest espai protegit?

RECORREGUT:
Sortirem del poble de Boí amb el servei de taxis 4x4 fins al Planell d'Aigüestortes, al mateix cor del Parc Nacional (25min). Iniciarem la caminada al mirador de Sant Esperit i descobrirem les Aigüestortes a través d'una agradable passejada per una passarel·la de fusta. Després de creuar un pont ens dirigirem per una antiga pista en direcció a l'Estany Llong, passant pel Planell Gran, els prats d'Aiguadassi i el refugi d'Estany Llong. Vorejarem tot l'estany per arribar fins al final, on descansarem una estona per desfer el camí i tornar a buscar els taxis 4x4.

POSSIBLES VARIANTS:
Possibilitat de pujar fins a l'Estany Redó (recomanat).
Possibiltat de pujar fins al mirador del Portarró.
Possibilitat de biaxar del Planell d'Aigüestortes fins a l'Estany Llebreta.

PREUS:
- 35€ adults
- 25€ infants i joves de 7 a 12 anys
- Gratis infants de 0 a 6 anys

Inclou: Guia local acreditat pel Parc Nacional d'Aigüestortes i assegurança d'accidents.
No inclou: Transport en taxis 4x4.

DISPONIBILITAT 2021:
Activitat sota demanda. Contacta'm! Si vols pots consultar també l'Agenda amb totes les activitats per aquest estiu!

OPINIONS:
Clara Vela: "Uns amics i jo varem fer una excursió amb en Roger a Aigüestortes. Vam quedar a Boí i de seguida vam marxar cap el Parc Nacional. Ens va fer un dia genial, el cel net de núvols, una llum preciosa i un sol radiant. El Parc és un Paradís, el paissatge és espectacular, i es troba molt cuidat. En Roger és un crack, ens va acompanyar per uns indrets molt i molt macos i va crear un ambient distès i amè. Varem riure molt. A part coneix molt bé la història del parc i els seus origens. També ens anava explicant la flora i la fauna, i la geologia de la zona, amb anècdotes curioses i divertides. A més a més ens va explicar alguna que altra llegenda, ens ha obert les ganes de tornar i seguir sentint més històries i llegendes i conèixer nous racons. Es nota que li agrada el que fa i es transmet, gran professional! Gràcies!"

Immaculada Estades: "Fa un parell de setmanes varem estar per la Vall de Boí i ferem una excursió guiada amb Roger Gras pel Parc Nacional d' Aigüestortes-Estany de Sant Mauric. El Roger es va adaptar a les nostres capacitats i va estar pendent de nosaltres en tot moment, explicant-nos un munt de coses sobre la natura i les llegendes de la Vall. Una experiència maravellosa i amena amb un excel·lent guia que esper repetir. Gràcies Roger"

Jaume Mir: "Roger, ets un crack de la natura, hem aprés més aquest dia que en molt de temps, a més no es el mateix veure reportatges per la tele, que estar " in situ" gaudint dels colors, olors, sorolls del recorrer de l´aigua. Una experiencia recomanable per a tot-hom. Moltes grácies Roger."

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes de Rutes al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

AVÍS COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte la situació generada per la COVID-19. Se seguiran en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans i durant l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com