Habitació doble mitja pensió

des de
54,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.

Carrer Major, 10

Barruera
973 694 029
hotel@farredavall.com

Descripció

Habitació doble amb règim de mitja pensió.


L’hotel Farré d’Avall està situat dins del casc antic de Barruera, un dels vuit pobles que formen la Vall de Boí . És una antiga casa pairal de pagesos i ramaders, que fa cinquanta anys, Maria Farrero la va transformar en la fonda de Barruera. No obstant, l’hostalatge es remunta al segle passat. Actualment, Jaume Jordana, fill de la Maria, i la seva dona Pilar, s’encarreguen de l’hotel en un tracte familiar i acollidor com el d’abans, amb l’ajuda de la seva filla Cecilia.
Tot convinant amb l’hotel, en la casa també es cria vaques ecològicament.
Situat a uns 17 km de les pistes d’esquí de Boi-Taull, Barruera és un poble de 120 habitants el qual és el centre de la Vall de Boí, en el que podem trobar la gran quantitat de botigues i serveis com ara alimentaris, oci, benzinera, hípica, ferreteria, camp de futbol....
A més a més, es troba a 10 km de les més encantadores vistes del Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de St. Maurici, que fan gaudir la naturalesa 100%.
Altres atractius, poden ser el Parc del Salencar situat a l’obach de Barruera o bé els camins que uneixen tots els pobles de la vall, els quals fan gaudir molt més l’estada en la nostra Vall.