Puja la teva primera muntanya!

des de
20,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Excursió d’iniciació al muntanyisme apta per a famílies amb infants, amb l’objectiu de pujar un petit cim i gaudir d’unes vistes espectaculars de tota la Vall de Boí. Passarem pel Faro de Taüll, punt d’inici de la baixada de Falles, on explicarem l'origen d'aquesta festa declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Acompanyats per Roger Gras descobrireu la flora, la fauna, la història i el patrimoni cultural de la Vall de Boí d'una forma pausada, amena i divertida.

PREUS:
- 20€ adults.
- 15€ infants i joves de 7 a 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 6 anys.

Inclou: Guia acompanyant de muntanya titulat especialista en patrimoni de la Vall de Boí i assegurança d'accidents.

DISPONIBILITAT:
A partir de l'1 de juny 2020. Consultar dies disponibles.

OPINIONS:
Sònia Agno: "Es un guia unic, ens ha encantat a tota la familia en especial a les nenes que s'ho han passat d'allò mes be amb les seves històries que sols ell les sap explicar amb gracia i les fa tan especials i increïbles. Moltes gràcies Rotxe ens has encantat i ens has cuidat molt be. El millor guia dels Pirineus."

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions.

AVÍS IMPORTANT COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte aspectes de seguretat deribats de la situació generada pel COVID-19, com anar en grups reduïts, mantenir les distàncies entre participants, la higiene i l'ús de mascaretes i/o guants si s'escau. L'activitat podrà ser anul·lada o modificada en funció de l'evolució del virus i seguint en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans, durant i després de l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com