On són les marmotes?

des de
25,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Petit recorregut per observar marmotes en el seu hàbitat natural. Gaudirem d'un paisatge espectacular de prats d’alta muntanya i vistes sobre el pics més alts del Pirineus. Durant el recorregut es faran parades per anar observant aquest simpàtic animal amb l’ajuda de material d’observació.

Amb l’ajuda d’un guia viuràs l’emoció de descobrir una marmota entre grans blocs de roques, identificar amb exactitud els lloc on se solen ubicar, reconèixer els seus xiulets d’alarma i fer servir correctament els prismàtics, entre altres coses!

PREUS:
- 25€ adults.
- 15€ infants i joves de 7 a 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 6 anys.

Inclou: Guia especialista en patrimoni local, material d'observació i assegurança d'accidents.

DISPONIBILITAT 2023:
ESTIU (del 23 juny a l'11 setembre): Tots els dilluns, dimecres, divendres i diumenges a les 17:00. Consulta l'Agenda amb totes les activitats per aquest estiu!
RESTA DE L'ANY: Activitat sota demanda. Contacta'm!

OPINIONS:
Júlia Viladrich: "El dilluns passat vam fet l'activitat de marmotes i va ser super xula! El Roger es un guia de primera, totalment recomanable qualsevol activitat q faci ell!! Si tornem a Aiguestortes repetim segur!! Gràcies Roger!!!"

Pere Cufi: "Experiència molt bona, ens va agradar molt la excursió per veure marmotes. En Roger ho fa divertit. Gran expert".

Santi Gssiot: "Gran en Roger. Una tarda fantàstica buscant marmotes. I ell no ho diu, però jo sí....si vas amb ell, segur que les veuràs!! Ademés, t´asegures d' apendre coses noves gràcies a aquest apassionat de la natura i...de l' història!"

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes de Rutes per observar la fauna dels Pirineus.

INFORMACIÓ I RESERVES:
Roger Gras Guia d'Aigüestortes - Vall de Boí
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com