Visita guiada Sant Climent de Taüll

des de
25,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Visita guiada a l'església romànica de Sant Climent de Taüll, la més coneguda de les 8 esglésies de la Vall de Boí, declarades Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO.

Una activitat pensada per descobrir allò bàsic i essencial, el mínim imprescindible si vols conèixer una mica el romànic de la Vall de Boí. L'església de Sant Climent de Taüll i la seva famosa pintura del Pantocràtor de Taüll, sintetitzen com cap altra el valor i la importància d'aquest patrimoni únic al món, heretat de l'edat mitjana.

En aquesta ruta veuràs l'espectacular projecció en video-mapping de Taüll, descobriràs què va passar durant l'edat mitjana a la Vall de Boí, quin significat tenen les pintures murals romàniques i quina era la seva finalitat, perquè és tan conegut el Pantocràtor de Taüll i què té d'especial, qui va arrencar les pintures de les esglésies i sobretot, com carai s'ho van fer per traslladar-les a Barcelona!!

Aquestes qüestions, alguna coseta més i tot allò que et vingui de gust preguntar, com sempre, explicades d'una forma planera, amena i divertida!

PREUS:
- 25€ adults.
- 15€ infants i joves d'11 i 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 10 anys.

Inclou: Guia local especialista en patrimoni de la Vall de Boí i assegurança d'accidents.
No inclou: Entrada a l'església de Sant Climent de Taüll.

DISPONIBILITAT:
Activitat sota demanda. Contacta'm!

OPINIONS:
Anna Gomez: "Insuperable! Un guía dels bons, dels que gaudeixen de la seva feina i no repeteixen lliçons apresses de memòria. 3 hores de visita al Romànic de Taull, de llegendes i història entre acudits i bon rotllo. La meva filla té 12 anys i anava entusiasmada amb les explicacions del pel roig. 3 hores i pico, que havien de ser 2 i mitja, i que van passar sense sentir-se. Recomenable 100%. Repetirem segur!"

Laura Basagaña: "La meva parella i jo vam fer la visita "Taüll: Romànic, Falles i estrelles" amb en Roger. Era la primera vegada que visitàvem la Vall de Boí i no podríem haver escollit millor guia! ;) Ens ho vam passar molt bé descobrint Taüll i les esglésies de Sant Climent i Santa Maria. En Roger és un guia molt amè i divertit i va crear un molt bon ambient durant tota la visita. Si tens pensat visitar la Vall de Boí, descobrir-la amb en Roger és una molt bona opció!"

Núria Marsal: "Vam estar 3 dies a la Vall de Boí pel pont de la Diada. Vam contractar la visita guiada de les esglèsies,falles i estrelles amb en Roger. Una gran experiència! Divertida, amena i molt interessant! Roger, es nota que t´agrada la feina que fas! Vam quedar encantats i el meu fill gran de 12 anys no para de parlar del Pantocràtor!! :):) Puntuació: un 11!!!!"

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes de Visites guiades al romànic a la Vall de Boí.

INFORMACIÓ I RESERVES:
Roger Gras Guia d'Aigüestortes - Vall de Boí
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com