On són les marmotes?

starting at
25,00€
If you need more information about this product before booking, contact the owner.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Petit recorregut per observar una colònia de marmotes en el seu hàbitat natural. L’itinerari s’inicia a l’estació d’esquí de Boí Taüll i transcorre per una pista des d’on es faran parades per anar observant aquest simpàtic animal amb l’ajuda de material d’observació. Gaudirem de l’espectacularitat dels típics paisatges d’alta muntanya amb extensos prats verds i altes muntanyes.

Amb l’ajuda d’un guia viuràs l’emoció de descobrir una marmota entre grans blocs de roques, identificar amb exactitud els lloc on se solen ubicar, reconèixer els seus xiulets d’alarma i fer servir correctament els prismàtics, entre altres coses!

PREUS:
- 25€ adults.
- 15€ infants i joves de 7 a 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 6 anys.

Inclou: Guia especialista en patrimoni local, material d'observació i assegurança d'accidents.

DISPONIBILITAT 2021:
Activitat disponible a partir del maig. Consulta l'Agenda per aquest estiu!

OPINIONS:
Santi Gssiot: "Gran en Roger. Una tarda fantàstica buscant marmotes. I ell no ho diu, però jo sí....si vas amb ell, segur que les veuràs!! Ademés, t´asegures d' apendre coses noves gràcies a aquest apassionat de la natura i...de l' història!"

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes d'observació de fauna als Pirineus.

AVÍS COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte aspectes de seguretat deribats de la situació generada pel COVID-19, com anar en grups reduïts, mantenir les distàncies entre participants, la higiene i l'ús de mascaretes i/o guants si s'escau. L'activitat podrà ser anul·lada o modificada en funció de l'evolució del virus i seguint en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans, durant i després de l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com