Visita guiada Sant Climent de Taüll

starting at
15,00€
If you need more information about this product before booking, contact the owner.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Visita guiada per conèixer l'església de Sant Climent de Taüll, la més coneguda de les 8 esglésies de la Vall de Boí, declarades Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO.

Descobreix de la mà d'un guia local què va passar durant l'edat mitjana a la Vall de Boí: Com vivien les persones en aquella època? Quin significat tenen les pintures murals romàniques i quin era la seva finalitat? Per què és tan conegut el Pantocràtor de Taüll i què té d'especial? Qui va arrencar les pintures dels murs de les esglésies i per què? Com se les van endur a Barcelona?

Nota: Donada la situació generada pel COVID-19 Roger Gras ha optat per fer l’explicació només per fora de l’església. Podreu entrar al temple el mateix dia després de la visita guiada o qualsevol altre dia comprant les entrades prèviament a través del web del Centre de Romànic. Qualsevol dubte en aquest sentit estaré a la vostra disposició durant el procés de reserva!

PREUS:
- 15€ adults.
- 10€ infants i joves d'11 i 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 10 anys.

Inclou: Guia local especialista en patrimoni de la Vall de Boí i assegurança d'accidents.
No inclou: Entrada a l'església de Sant Climent de Taüll.

DISPONIBILITAT 2021:
Activitat disponible a partir del 6 d'abril. Consulta l'Agenda per aquest estiu!

OPINIONS:
Anna Gomez: "Insuperable! Un guía dels bons, dels que gaudeixen de la seva feina i no repeteixen lliçons apresses de memòria. 3 hores de visita al Romànic de Taull, de llegendes i història entre acudits i bon rotllo. La meva filla té 12 anys i anava entusiasmada amb les explicacions del pel roig. 3 hores i pico, que havien de ser 2 i mitja, i que van passar sense sentir-se. Recomenable 100%. Repetirem segur!"

Laura Basagaña: "La meva parella i jo vam fer la visita "Taüll: Romànic, Falles i estrelles" amb en Roger. Era la primera vegada que visitàvem la Vall de Boí i no podríem haver escollit millor guia! ;) Ens ho vam passar molt bé descobrint Taüll i les esglésies de Sant Climent i Santa Maria. En Roger és un guia molt amè i divertit i va crear un molt bon ambient durant tota la visita. Si tens pensat visitar la Vall de Boí, descobrir-la amb en Roger és una molt bona opció!"

Núria Marsal: "Vam estar 3 dies a la Vall de Boí pel pont de la Diada. Vam contractar la visita guiada de les esglèsies,falles i estrelles amb en Roger. Una gran experiència! Divertida, amena i molt interessant! Roger, es nota que t´agrada la feina que fas! Vam quedar encantats i el meu fill gran de 12 anys no para de parlar del Pantocràtor!! :):) Puntuació: un 11!!!!"

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes de visites guiades al romànic a la Vall de Boí.

AVÍS COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte aspectes de seguretat deribats de la situació generada pel COVID-19, com anar en grups reduïts, mantenir les distàncies entre participants, la higiene i l'ús de mascaretes i/o guants si s'escau. L'activitat podrà ser anul·lada o modificada en funció de l'evolució del virus i seguint en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans, durant i després de l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com