Habitació doble amb esmorzar i visita a l'església de Sant Climent de Taüll

desde
45,00€
Si antes de reservar necesitas más informació sobre esta propuesta, contacta con el propietario.

Carrer Major, 10

Barruera
973 694 029
hotel@farredavall.com

Descripció

Inclou l'allotjament i l'esmorzar al nostre hotel i una entrada a l'església de Sant Climent de Taüll. Consagrada el 10 de desembre de 1123 per Ramon Guillem, bisbe de Roda Barbastre, l'església de Sant Climent de Taüll es basteix sobre un temple del s.XI.

És el prototip d'església romànica de planta basilical amb les tres naus separades per columnes i coberta de fusta a dos aigües, capçalera amb tres absis i campanar de torre.

El Crist en Majestat de Sant Climent de Taüll ha estat la imatge emblemàtica més utilitzada per representar el romànic català. L’original es conserva al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

A l’església s´ha realitzat una innovadora actualització integral del seu interior centrada en dos punts principals: la recuperació de la pintura original romànica i un projecte de musealització que inclou la projecció mitjançant vídeo mapping de les pintures de l´absis major. Aquest es un mitjà completament innovador de restitució pictòrica que aprofita les possibilitats técniques de reproducció virtual del vídeo mapping per mostrar-nos com seria l´església de Sant Climent de Taüll al segle XII, presentant les pintures integrades en la pròpia arquitectura de l´edifici

Tres talles romàniques completen el conjunt de béns mobles conservats a l'interior del temple.

consulteu els horaris d'obertura en el següent enllaç:
https://www.centreromanic.com