Vés al contingut

Accions de promoció de la Vall de Boí aquest novembre

Taüll Poble amb encant

La Vall de Boí participa en diferents accions de promoció de la destinació durant aquest mes de novembre amb l'objectiu de promocionar la marca Vall de Boí i preservar la riquesa turística de la Vall.


2 de novembre: Presentació de novetats de la Marca de Turisme Familiar
El Patronat assisteix a una reunió a Barcelona amb la Marca de Turisme Familiar de l’Agència Catalana de Turisme. En aquesta reunió, es van presentar els nous canvis amb l’objectiu de millorar l’experiència dels visitants i consolidar-nos com a destinació familiar. 
9 de novembre: Taula de camins a l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa
La trobada anual de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran, organitzada per l'IDAPA, va reunir membres públics i privats a l'estació d’esquí d’Aransa. El Patronat de Turisme de la Vall de Boí va participar activament, destacant el compromís amb la conservació dels camins pirinencs.
16 de novembre: Celebració dels 20 anys de la Marca de Turisme Familiar a Port Aventura World
El Patronat de Turisme de la Vall de Boí s’ha sumat a la celebració dels 20 anys dels programes de promoció de Turisme Familiar i Turisme Esportiu organitzats per l’Agència Catalana de Turisme. L'acte, que va tenir lloc al restaurant La liga TwentyNine's PortAventura World, va destacar la contribució de professionals i entitats, amb la participació de gairebé 150 persones, incloent la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer.
21 de novembre: Promoció de Pobles amb encant a tour operadors a Madrid
El Patronat de Turisme de la Vall de Boí, com a Taüll Poble amb Encant, ha participat en una presentació a Madrid organitzada per l'Agència Catalana de Turisme. L'esdeveniment s’ha centrat en promoure Catalunya com a destinació propera amb propostes culturals interessants. Des del Patronat, juntament amb el Centre del Romànic de la Vall de Boí, hem ofert una experiència única amb ulleres de realitat augmentada per explorar l'església de Sant Climent de Taüll, amb la que els més de 30 tour operadors han quedat captivats i amb ganes d’oferir la nostra destinació. 
22 i 23 de novembre: Jornades Interpirineus a la comarca del Berguedà
Hem participat activament en una nova edició de la jornada del sector turístic de la marca Pirineus de Catalunya, on s'ha promogut la col·laboració i incentivat la comercialització de la destinació mitjançant informació estadística, tallers, formacions i espais per al treball en xarxa.


A més d'aquestes accions, el Patronat de la Vall de Boí continua compromès en el seu esforç per millorar i promoure la vall com a destinació turística de muntanya.