Vés al contingut

La puresa d’unes aigües termals a 1500 metres d’alçada

La puresa d’unes aigües termals a 1500 metres d’alçada

Un balneari de Guiness

Obertura el 19 de juny de 2024

El Balneari de Caldes de Boí és al Llibre Guiness dels Records per ser el balneari amb més varietat d'aigües.

A 1.500 metres d'alçada, compta amb 37 brolladors d’aigües mineromedicionals de més de 16.000 anys d’història (el seu efecte terapèutic es remonta a l'època romana). Aquests brolladors es troben en l’extensa zona de jardins del balneari (24 ha) i des de l’Hotel Manantial s’ofereix una ruta a peu per descobrir-los.

Les aigües que s’extreuen d’aquestes fonts, amb temperatures que oscil·len entre els 4 i els 56 ºC, permeten realitzar més de 2.000 tècniques diàries amb finalitats terapèutiques. N’hi ha de clorurades, sulfurades, sulfatades i bicarbonatades (el sodi predomina en les aigües més calentes i el calci en les més fredes).

Deixa't cuidar

El fet de disposar d’aquesta varietat d’aigües, raó per la qual el balneari apareix al llibre Guinness dels Rècords, permet oferir una àmplia carta de tractaments, tant per a nens com per a adults, que donen resposta a necessitats com: cures per a malalties reumatològiques, respiratòries, neurològiques, dermatològiques, de ronyó i vies urinàries, recondicionament cardiovascular, aprimament, aparell digestiu, anti-estrès i recondicionament físic post tractament oncològic.

Balneari de Caldes de Boí

Plaer, salut i bellesa, l’oferta de termalisme i wellness

Situats en un marc incomparable a la Vall de Boí hi podem trobar un dels Balnearis de Catalunya més importants, amb una àmplia oferta de serveis terapèutics, que neixen a partir de les 37 fonts d’aigua minero-medicional amb diferents composicions i temperatura, fins una de les més modernes instal.lacions SPA amb 1.200 m² d’exclusives instal·lacions que combinen les darreres novetats amb els tractaments més complerts.

1. Termalisme, Balneari Caldes de Boí 

L'estació termal i de muntanya de Caldes de Boí té 24 hectàrees de superfície. Situada a la capçalera de la Vall de Boí, que ofereix, a més de les virtuts curatives i relaxants de les seves aigües, un paisatge de bellesa espectacular. El balneari de Caldes de Boí aprofita les aigües mineromedicinals que brollen de trenta-set fonts entre els 4 i els 56 graus, declarades d'utilitat pública el 20 de desembre de 1887. 

Balneari Caldes de Boí


2. SPA Siente Boí

L'Spa Siente Boí disposa d'unes vistes privilegiades al Pirineu Català estant a 1.600 metres d'alçada, un lloc per a gaudir de la calma i la natura. L'Spa Siente Boí permet alliberar-se de l'estrés físic i mental, proporcionant relax, confort i benestar a través de les aigües pures i cristal.lines de la Vall de Boí.

Spa Siente Boí

Termalisme i molt més

La Vall de Boí compta amb l'estació d'esquí més alta dels Pirineus, Boí Taüll Resort; el balneari Caldes de Boí; l'únic Parc Nacional de Catalunya, el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i el Conjunt d'esglésies Romàniques Patrimoni de la Humanitat.

Reserva la teva experiència Wellness

Benestar, salut i bellesa