Vés al contingut

La màxima expressió del romànic català

La màxima expressió del romànic català

Patrimoni mundial de la UNESCO

El Romànic de la Vall de Boí és excepcional per la concentració en un espai reduït d’un nombre tan elevat d’esglésies d’un mateix estil arquitectònic. Vuit esglésies i una ermita s’han conservat al llarg del temps gràcies a l’aïllament de la Vall fins ben entrat el segle passat.

Descobreix totes les esglésies

No et pots perdre

Les visites guiades del Centre del Romànic

El Centre del Romànic de la Vall de Boí és l'entitat encarregada de la gestió del conjunt romànic.  Ofereix un servei de visites guiades amb guies especialistes en l'interpretació del patrimoni.

Visita el Romànic

Patrimoni Mundial de la UNESCO

El vídeomapping de Sant Climent de Taüll

Una presentació audiovisual innovadora que ajuda el visitant a entendre la tècnica pictòrica dels frescos romànics i l’alta càrrega artística i religiosa que atresoren.

Tot sobre el videomapping

Patrimoni més enllà del romànic

Les Falles, la festa del foc

Al món rural les festes populars estan íntimament lligada als cicles agraris i solars. Arrencar el foc, símbol del sol, de la muntanya i baixar-lo cap al poble serveix per purificar els camps i els boscos, purificar la població i preservar-la dels mals esperits.

Més informació

A més a més...

Descobreix els pobles de la Vall de Boí

La Vall de Boí està formada per 8 petits nuclis de població, tots ells amb un encant especial. Es tracta de petits pobles de muntanya amb carrers empedrats, cases de pedra, fusta i teulades de pissarra, elements constructius del nostre entorn més proper.