Vés al contingut

Aigüestortes, un paradís a la terra

Aigüestortes, un paradís a la terra

L'únic parc nacional de Catalunya

Cims que superen els tres mil metres d’alçada, rius, barrancs, cascades i molleres que ens fan sentir, veritablement, al país de l’aigua. Prop de 300 estanys de formes i colors diversos i una gran diversitat d’espècies animals i vegetals, que lluiten per sobreviure en un medi físic rigorós, dónen vida a aquest espai natural protegit únic del sud d’Europa.

Plànol guia d'Aigüestortes

Revista El Portarró

Programa d'activitats

 

Entrada per Aigüestortes

El planell d’Aigüestortes és un indret totalment pla, de boscos, prats i aigua, on hi trobem un itinerari circular de passarel·les de fusta, adaptades per a cadires de rodes i per a persones amb diversitat funcional. És un itinerari de dificultat baixa però de gran bellesa, ideal per fer amb nens.

Descobreix-lo

Entrada per Cavallers

Cavallers és un paratge amb un paisatge més rocós, abrupte, on els camins discorren entre roques de granit i on trobarem els quatre cims de més de 3.000 metres de la Vall de Boí. És el paradís dels amants de l’escalada en roca i en gel,  ja que compta amb nombroses vies de diferents dificultats. És la vall dels tresmil, on els Pirineus toquen el cel!

Descobreix-lo

Parc Nacional d'Aigüestortes, On els Pirineus toquen el cel

Starlight destí reconegut per la UNESCO

Es concedeix a aquelles destinacions que es consideren disposen d'excel·lents qualitats per contemplar el cel nocturn i que estan protegits de qualsevol contaminació luminica. El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, així ha estat reconegut, garantitzant a més a més la seva protecció i la integració de les infrastructures i les activitats turístiques a la vall.

Descobreix-lo

Reserva la teva experiència al paradís del senderista

Molt més que gaudir del paisatge