Vés al contingut

Aigüestortes, un paradís a la terra

Aigüestortes, un paradís a la terra

L'únic parc nacional de Catalunya

Cims que superen els tres mil metres d’alçada, rius, barrancs, cascades i molleres que ens fan sentir, veritablement, al país de l’aigua. Prop de 300 estanys de formes i colors diversos i una gran diversitat d’espècies animals i vegetals, que lluiten per sobreviure en un medi físic rigorós, dónen vida a aquest espai natural protegit únic del sud d’Europa.

Plànol guia d'Aigüestortes

Revista El Portarró

Programa d'activitats

XXXI Consurs de fotografia

 

Entrada per Aigüestortes

El planell d’Aigüestortes és un indret totalment pla, de boscos, prats i aigua, on hi trobem un itinerari circular de passarel·les de fusta, adaptades per a cadires de rodes i per a persones amb diversitat funcional. És un itinerari de dificultat baixa però de gran bellesa, ideal per fer amb nens.

Descobreix-lo

Entrada per Cavallers

Cavallers és un paratge amb un paisatge més rocós, abrupte, on els camins discorren entre roques de granit i on trobarem els quatre cims de més de 3.000 metres de la Vall de Boí. És el paradís dels amants de l’escalada en roca i en gel,  ja que compta amb nombroses vies de diferents dificultats. És la vall dels tresmil, on els Pirineus toquen el cel!

Descobreix-lo

Parc Nacional d'Aigüestortes, On els Pirineus toquen el cel

Starlight destí reconegut per la UNESCO

Es concedeix a aquelles destinacions que es consideren disposen d'excel·lents qualitats per contemplar el cel nocturn i que estan protegits de qualsevol contaminació luminica. El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, així ha estat reconegut, garantitzant a més a més la seva protecció i la integració de les infrastructures i les activitats turístiques a la vall.

Descobreix-lo

Reserva la teva experiència al paradís del senderista

Molt més que gaudir del paisatge