Vés al contingut

Pump Track i Skatepark

Pump Track i Skatepark

Diversió i esport a la Vall de Boí

A la Vall de Boí, l'aventura i l'esport es troben en cada racó. El Pump Track i el Skatepark de Barruera són dos espais esportius a l’aire lliure que formen part de l’ Outdoor Park Vall de Boí, oferint emoció i desafiaments per als amants de l'esport i la diversió.

Ambdós espais s'integren harmoniosament dins del nostre Outdoor Park, i es troben ubicats a Barruera al costat del riu i el parc infantil.

Així doncs, posa't el casc, agafa la teva bicicleta, skate o patinet, i vine a experimentar la diversió i l'emoció al Pump Track i el Skatepark.

Veure a Google Maps

Pump Track

El Pump Track és un circuit tancat que combina corbes, salts i baixades, tot dissenyat per poder rodar amb inèrcia impulsant-se al moviment del cos. La teva habilitat i equilibri seran posats a prova mentre gires i acceleres amb la teva bicicleta, skate o patinet.

Skatepark

Per als aficionats als trucs i les figures, l’Skatepark de Barruera és el lloc perfecte. Amb les seves rampes, és l'escenari ideal per mostrar les teves habilitats i passar una bona estona amb amics i en família.