Vés al contingut

Si vens amb autocaravana...

Si vens amb autocaravana...

Zona de pernocta i zona de serveis

Si visites la Vall de Boí amb autocaravana trobaràs una zona de pernocta i una zona de serveis:

Zona de pernocta:

Al Pla de l'Ermita: situada just a l'entrada del Pla de l'Ermita, una gran esplanada amb molt bones vistes sobre la vall i a 5 kilòmetres de l'estació d'esquí Boí Taüll.
Places: 30

Zona de serveis:

A Barruera: La Vall de Boí també disposa d'una zona d'estacionament de dia i zona de serveis a Barruera, situada al passeig del riu, al costat del camp de futbol. Aquest espai disposa de zona de buidat d'aigües grises i recollida d'aigua (no operativa els mesos d'hivern).
Places: 30

Recordeu!

En cap cas es pot pernoctar fora dels aparcaments específics, ni l’activitat d’acampada lliure, en tendes de campanya, caravanes, autocaravanes, furgonetes o altres i que té lloc dins del terme municipal. Aquestes conductes suposen un greu risc pels recursos territorials i mediambientals de la Vall de Boí i també poden comportar problemes de salubritat pública pel municipi.

Més informació

1.- L’acampada lliure es considera qualsevol tipus de pernoctació no autoritzada que es realitzi mitjançant tendes de campanya, caravanes, autocaravanes, furgonetes o turismes o qualsevol altre element mòbil fàcilment desmuntable i/o transportable equivalents, tals com a sacs d’acampada, matalassos, tovalloles, teles etc.., inclòs la utilització de qualsevol tipus de mobiliari públic.

2.- S’entén per pernoctació la que té lloc als establiments existents per a aquesta finalitat legalment establerts i als aparcaments que recomanem. No està permès el desplegament de taules, cadires, avancers, o altres objectes que excedeixin de la superfície del vehicle.

3.- En els aparcaments recomanats no es podrà pernoctar més de 5 nits consecutives, i no està permès el buidatge de les aigües fecals fora de les zones específicament habilitades.

4.- En els aparcaments recomanats cal respectar sempre la senyalització vertical i horitzontal, caldrà mantenir el civisme per tal de mantenir la convivència entre vehicles i persones: no emetre sorolls estridents, respectar les distàncies entre vehicles aparcats, dipositar els residus en els contenidors habilitats etc..

5.- L’Ajuntament de la Vall de Boi en ús de les seves competències conferides per la Llei de Bases de Règim Local i l’ordenança de trànsit i aparcaments, té la potestat per inspeccionar i sancionar respecte aquells que practiquin l’acampada lliure en el seu terme municipal.

Cuidem i protegim l'entorn

A la Vall de Boí tenim el privilegi de gaudir d'una natura exhuberant i d'un ric patrimoni cultural, cuidem-lo i protegim-lo per a que el puguem seguir gaudint! És fràgil!