Vés al contingut

Si vens amb autocaravana...

Si vens amb autocaravana...

Àrea d'autocaravanes i àrea d'estacionament.

Vine a la Vall de Boí amb autocaravana o furgoneta i gaudeix de la natura, cuidant-la i respectant-la. 

1- Àrea d'autocaravanes del Pla de l'Ermita: 

És una espaiosa plataforma dissenyada per a l'estacionament d'autocaravanes i furgonetes, oferint unes vistes espectaculars. Situada a només 5 km de l'estació d'esquí de Boí Taüll, compta amb un total de 30 places.

2 -Àrea d’estacionament de Barruera: 

Aquesta àrea està destinada principalment per a l'estacionament. Disposa de serveis per al buidatge d'aigües grises i recollida d'aigua (no disponible a l'hivern).

 

Normativa: 

  • No està permesa l'acampada lliure, ni desplegar taules ni cadires fora de les zones designades, i aquestes activitats poden ser sancionades. Si desitges acampar, la Vall de Boí disposa de dos càmpings. Pots consultar més informació sobre aquests càmpings aquí. 
  • Respecteu l’entorn i manteniu la zona neta. Utilitzeu els contenidors de recollida existents. 
  • Respecteu el descans dels altres usuaris i dels veïns.  

     

Cuidem i protegim l'entorn

A la Vall de Boí tenim el privilegi de gaudir d'una natura exhuberant i d'un ric patrimoni cultural, cuidem-lo i protegim-lo per a que el puguem seguir gaudint! És fràgil! 

Més informació

 

1.- L’acampada lliure es considera qualsevol tipus de pernoctació no autoritzada que es realitzi mitjançant tendes de campanya, caravanes, autocaravanes, furgonetes o turismes o qualsevol altre element mòbil fàcilment desmuntable i/o transportable equivalents, tals com a sacs d’acampada, matalassos, tovalloles, teles etc.., inclòs la utilització de qualsevol tipus de mobiliari públic.

2.- S’entén per pernoctació la que té lloc als establiments existents per a aquesta finalitat legalment establerts i als aparcaments que recomanem. No està permès el desplegament de taules, cadires, avancers, o altres objectes que excedeixin de la superfície del vehicle.

3.- En els aparcaments recomanats no es podrà pernoctar més de 5 nits consecutives, i no està permès el buidatge de les aigües fecals fora de les zones específicament habilitades.

4.- En els aparcaments recomanats cal respectar sempre la senyalització vertical i horitzontal, caldrà mantenir el civisme per tal de mantenir la convivència entre vehicles i persones: no emetre sorolls estridents, respectar les distàncies entre vehicles aparcats, dipositar els residus en els contenidors habilitats etc..

5.- L’Ajuntament de la Vall de Boi en ús de les seves competències conferides per la Llei de Bases de Règim Local i l’ordenança de trànsit i aparcaments, té la potestat per inspeccionar i sancionar respecte aquells que practiquin l’acampada lliure en el seu terme municipal.