Vés al contingut

Política de protecció de dades

Informació sobre el tractament de les dades personals

Darrera actualització: 13/06/2018

El responsable del tractament de les dades personals: 

PATRONAT DE LA VALL DE BOÍ, amb CIF P-2500038A, situat al Passeig de Sant Feliu, 43 de Barruera (Vall de Boí), Lleida.

Telèfon 973 69 40 00. Correu electrònic: vallboi@vallboi.com

De conformitat amb la legislació aplicable, les dades que ens facilites passaran a formar part del fitxer responsabilitat de PATRONAT DE LA VALL DE BOÍ.

La informació que recopilem: 

El PATRONAT DE LA VALL DE BOÍ pot recopilar la informació personal dels usuaris del lloc www.vallboi.cat en completar el formulari de subscripció corresponent: nom, cognoms, adreça de correu electrònic i temes d’interès.

Quan visites el lloc web t’inscrius per rebre newsletters del PATRONAT DE LA VALL DE BOÍ o ens demanes informació, et demanem les dades abans esmentades, que es consideren imprescindibles per rebre les comunicacions, pels motius següents:

  • El nom i l’adreça de correu electrònic per identificar-te en totes les comunicacions.
  • Temes d’interès per poder-nos adreçar de manera més personalitzada i trametre’t comunicacions basades en el teu perfil.

Les dades es tracten d’acord amb la normativa aplicable i sempre vetllant per la seva protecció, i s’utilitzaran únicament amb la finalitat prevista així com per comunicar qualsevol informació relacionada. La veracitat i l’actualització de les dades facilitades és responsabilitat teva.

La finalitat per a què es tracten les dades: 

Les teves dades personals ens serveixen per enviar-te newsletters relatives l’oferta turística de la Vall de Boí, així com novetats i esdeveniments a través del correu electrònic

Política de galetes

Per al correcte funcionament de www.vallboi.cat, utilitzem galetes de navegació al teu dispositiu. Una galeta és un petit fitxer de text que el lloc web diposita al teu ordinador o mòbil durant un període de temps determinat. Aquesta recorda que ens has visitat darrerament i no repeteix el missatge de consentiment cada cop que navegues de pàgina en pàgina.

La galeta permet que el lloc web reconegui com has navegat, quin contingut t’ha interessat o quines preferències has mostrat en la teva visita, com ara l’inici de sessió o bé l’idioma de navegació, entre d’altres. Les galetes no recullen en cap cas dades de caràcter personal, són totalment anònimes i les dades que www.vallboi.cat obté a través de Google Analytics tenen l’adreça IP encriptada. Aquestes dades ens permeten rebre informació sobre els nostres usuaris, que després podem utilitzar per poder crear una millor experiència de navegació i per millorar les funcionalitats del lloc web.

El consentiment es considera atorgat quan l’acceptes explícitament o bé si el navegador està configurat per acceptar l'ús de les galetes. Això també s'aplica si el navegador està predefinit per a aquesta acceptació. Com a usuari, sempre pots configurar el navegador perquè informi de la presencia de galetes o bé pots configurar-lo manualment perquè no les admeti, ja que aquesta acció no impedirà que puguis accedir a la informació del lloc web.

Temps durant el qual es guarden les dades

El PATRONAT DE LA VALL DE BOÍ conservarà les teves dades personals al nostre sistema tret que decideixis donar-les de baixa, bé a través de la mateixa newsletter (on trobaràs l’enllaç) o bé comunicant-ho a vallboi@vallboi.com.

Cessió de les dades personals:

Les dades personals no seran mai cedides pel PATRONAT DE LA VALL DE BOÍ  a tercers

La protecció de les dades personals

El Patronat de la Vall de Boí té un acurat sistema de seguretat que garanteix la protecció de les dades facilitades a través de www.vallboi.cat. Si es produís un error en el sistema de seguretat en què les dades es veiessin afectades i, com a conseqüència, es produís la destrucció accidental o il·legal, pèrdua, alteració o divulgació no autoritzada de les dades personals transmeses, emmagatzemades o processades, o s’hi pogués accedir, des del Patronat de la Vall de Boí ens comprometem a actuar amb la màxima transparència i a notificar-ho als usuaris afectats de manera immediata.Si tens coneixement o sospites de l'ús indegut de les teves dades personals o d’un accés no autoritzat a aquestes dades per part de tercers, no dubtis a contactar amb nosaltres al més aviat possible a l’adreça electrònica vallboi@vallboi.cat

Els drets de l'usuari respecte de les dades personals

Els drets que pots exercir com a usuari són els següents:

  • Dret d’accés: tens dret a accedir a les teves dades personals que tenim al PATRONAT DE LA VALL DE BOÍ.
  • Dret de rectificació: tens dret a sol·licitar que es rectifiquin les teves dades personals quan siguin inexactes o que es completin quan siguin incompletes.
  • Dret de limitació: tens dret a sol·licitar la limitació dels tractament de les dades. En aquest cas, només les conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions.
  • Dret d’oposició: pots oposar-te al fet que les teves dades personals siguin objecte d’un tractament basat en les finalitats i l’interès legítim perseguit pel PATRONAT DE LA VALL DE BOÍ. En aquest cas deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims i de necessitat o per l’exercici o defensa de possibles reclamacions.
  • Dret de supressió/oblit: pots sol·licitar-nos que les teves dades personals siguin suprimides quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins pels quals van ser recollides.

Modificació de la política de privacitat

Si es produeix qualsevol canvi en aquesta política de privacitat es comunicarà per correu electrònic a l’adreça proporcionada.