Vés al contingut
Fira de Barruera

Aquest proper cap de setmana, 23 i 24 de setembre, torna la XXIV Fira de Barruera, encetant la temporada de fires ramaderes i de tardor al Pirineu.

Romànic Vall de Boí

Pelegrinatge Pirineus. Quatre revisitacions simbòliques

El Centre del Romànic de la Vall de Boí col·labora en l’organització d’un cap de setmana de diferents activitats amb motiu de l’Any Domènech el proper 16 i 17 de setembre. 

Pirineos en Danza

La Vall de Boí ha tornat a acollir l'esdeveniment "Pirineos en danza", la 5a trobada transversal de recerca i pràctica de les Arts del Moviment al medi natural. Es tracta d'unes jornades de formació en dansa on hi han participat una quarentena d'alumnes vinguts de diferents punt de la península.

Nova web

La Vall de Boí estrena la seva nova pàgina web amb una imatge comunicativa renovada, intuïtiva i accessible, sense deixar de banda l’essència de les principals icones que la representen i ara més reforçada en referència a les activitats esportives a l'aire lliure.

Senyalització Via Ferrada

Aquesta setmana s’ha finalitzat la primera actuació però no l’última, de la nova senyalització de dos dels camins de la xarxa de senderisme de la Vall de Boí.

2a Fira del formatge de pastor de Taüll

L'últim cap de setmana d'agost ha tingut lloc la 2a Fira del Formatge de Pastor de Taüll. Tot i la pluja que ha anat caient de forma intermitent s'han pogut realitzar la majoria de les activitats previstes.

Fira del Formatge de Pastor Taüll

L’últim cap de setmana d’agost, 26 i 27 d’agost, tindrà lloc la 2ª Fira del Formatge de pastor a Taüll.

wifi Aigüestortes

L’ajuntament de la Vall de Boí amb el  Pla de Sostenibilitat Turística, finançat amb fons europeus Next Generation Eu, ha fet la instal·lació d’una antena de transmissió de senyal wifi en tres punts del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, per les dues entrades que té el Parc a la Vall de Boí.

30 anys de Dijous a la Fresca!

Aquest any celebrem els 30 anys del Cicle Dijous a la Fresca. Cada estiu des de 1991, (a excepció de dos estius que no es van poder celebrar), cada dijous, a partir de mitjans de juliol fins a mitjans d’agost, tenen lloc les diferents actuacions.

Taller Comunicació sostenibilitat

Una de les accions del Pla de Sostenibilitat, és la formació a les empreses de la Vall de Boí, creant una xarxa comunicativa alineada amb la resta d'accions que composa el pla. Per aquesta raó, es va organitzar un taller sobre "la comunicació turística de la sostenibilitat" i si la comunicació que feien les empreses sobre aquest tema era la correcta.

Trip la magia del fuego en las montañas

Un grup de 8 periodistes alemanys han estat durant 2 dies per la Vall de Boí de la mà del Patronat de Turisme de Diputació de Lleida i l'oficina de Espanyola de Turisme a Alemanya.

Bus del Parc

Aquest estiu el servei estarà operatiu del 23 de juny al 30 de setembre. Així mateix, a partir de l’1 de juliol, es posarà en marxa el tram comprès entre la Pobla de Segur i l’embassament de Sallente, coincidint amb el període de funcionament del telefèric de la Vall Fosca.

Instal·lació de l'antena que retransmetrà el sistema wifi al Planell d'Aigüestortes

Instal·lació de l'antena que retransmetrà el sistema wifi al Planell d'Aigüestortes

Avui, divendres 2 de juny, s'ha fet el trasllat de l'antena que retransmetrà la senyal de wifi al Planell d'Aigüestortes per tal d'aconseguir un destí conectat a la xarxa com a factor clau en la millora de l'experiència i la seguretat del visitant. 

Mountain reporters Vall de Boí

La plataforma especialitzada en viatges de natura i esports de muntanya pel mercat neerlandès Mountain Reporters visita el romànic de la Vall de Boí i la zona d'Aigüestortes al Parc Nacional.

Lara i Kali a la Vall de Boí

El passat divendres 5 de maig, la Lara i la Kali del Super3 SX3, van viure una de les seves aventures a la Vall de Boí. En aquest capítol la seva missió va ser recuperar una peça d'art romànic robada de l'església de Santa Maria de Taüll!