Vés al contingut
Lleida canta al Romànic

El proper diumenge 28 d’abril, en motiu dels 900 anys de les consagracions de les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll, es reuniran a la Vall de Boí 1200 cantaires de 38 corals de tot el territori català, des de l’Ebre fins al Pirineu i des de l’Empordà a les terres de Ponent, en la catorzena edició del Lleida Canta

trip ttoo alemanys

De la mà de Diputació de Lleida i l'Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt (Alemanya) sis turoperadors alemanys han visitat la Vall de Boí en el viatge de familiarització "Lleida, destino de cultura y gastronomía", on han pogut conèixer el Pirineu i les Terres de Lleida amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta cultural i gastronòmica consolidada a Lleida a operadors del mercat alemany amb

contacontes

Avui, 9 d'abril, hem tingut el plaer de rebre tots els nens de l'escola a les sessions de contacontes que s'han celebrat a l'ajuntament de la Vall de Boí on s'han explicat les històries presents a l'exposició "Històries i camins: Un passeig literari pels camins pirinencs", organitzada per IDAPA.

blogtrip El Món ens espera

De la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i amb l’objectiu de promocionar les destinacions certificades de turisme familiar de l'Agència Catalana de Turisme de la demarcació de Lleida, la família del “El mon ens espera” ha visitat la Vall de Boí.

Expo Idapa Històries i Camins

L'exposició Històries i Camins. Passeig literari pels camins pirinencs, creada per l'IDAPA (Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran) arriba a La Vall de Boí.

b travel

El Patronat de Turisme de la Vall de Boí, juntament amb l'alcaldessa i regidora de turisme Sònia Bruguera, ha participat activament en l'edició d'enguany del Saló del Turisme B travel, una destacada fira dedicada a promoure el turisme sostenible i responsable.

Reunió copatrons_2024

El Patronat de Turisme de la Vall de Boí és un Organisme Autònom Local de caràcter administratiu depenent de l’Ajuntament de la Vall de Boí. 

Viles Termals 2024 La Garriga

El passat divendres 23 de febrer, es va celebrar a la Garriga, una de les  16 Viles Termals que pertanyen a aquesta associació, la primera de la reunions presencials. Les reunions presencials se celebren aleatòriament en els diferents municipis perquè totes les viles puguin conèixer de primera mà com són, quines tasques desenvolupen i com s’organitzen cadascuna d’elles.

Bucle Boí Taüll

El servei d’atenció al client de l’estació d’esquí de Boí Taüll, ja disposa d’un bucle magnètic, per tal de millorar l’accessibilitat a la informació millorant l’audició dels usuaris d’audiòfon o implant coclear, fent arribar el so directament a la pròtesi auditiva de la persona sorda eliminant el soroll ambiental i les converses del voltant.

Rodatge pel.lícula Les Mares No

Escándalo Films i Elastica Films anuncien el rodatge de 'Les mares no', el nou llargmetratge de la directora Mar Coll, que suposa la tornada al cine de la cineasta després de "Tres dies amb la familia (2009)" i Tots volem el millor per a ella (2013) i després de vàries sèries com "Matar al padre" i Això no es Suècia".

Copa del Món skimo

Aquest passat cap de setmana, 27 i 28 de gener, ha tingut lloc a l'estació d'esquí de Boí Taüll la Copa del Món d'Esquí de Muntanya amb les proves d'sprint i relleus mixtos amb la participació d'uns 200 esportistes de 27 països.

Foto Fitur

La Vall de Boí, un any més, participa activament a Fitur Madrid, la Fira Internacional més important del sector turístic a l'estat. A banda de promocionar-nos com a destinació turística de qualitat, hem mantingut reunions en el marc del pla de sostenibilitat turística tot coneixent altres experiències per seguir millorant.

Presentació Copa del Món Esquí de Muntanya

Ahir va tenir lloc a Barcelona la presentació de Copa del Món d'Esquí de Muntanya a Boí Taüll, que se celebrarà els dies 27 i 28 de gener. L’acte va comptar amb la presència del president i el director de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Antoni Segarra i Toni Sanmartí, respectivament; la secretària general de l’Esport i de l’Activi

Any Taüll

Dissabte 9 de desembre, La Vall de Boí ha donat el tret de sortida a l'Any Taüll, la commemoració dels 900 anys de la consagració de les esglésies romàniques de Sant Climent i Santa Maria de Taüll per part de Ramon Guillem, bisbe de Roda-Barbastre.

Visita Marta Domènech

El divendres 1 de desembre, la Directora General de Turisme, la Sra. Marta Domènech i Tomàs, va visitar la Vall de Boí per tal de fer un seguiment de les accions endegades pel Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí.