Vés al contingut

Entrada per Cavallers

Entrada per Cavallers, al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

La cara més salvatge i encisadora de la Vall de Boí

Cavallers és un paratge amb un paisatge més  rocós, abrupte, on els camins discorren entre roques de granit i on trobarem els quatre cims de més de 3.000 metres de la Vall de Boí.

És el paradís dels amants de l’escalada en roca i en gel,  ja que compta amb nombroses vies de diferents dificultats. És la vall dels tresmil, on els Pirineus toquen el cel!

La natura mostra aquí la seva cara més salvatge i encisadora de la Vall de Boí.

Com arribar-hi?

Agafar la carretera L-500, direcció Caldes de Boí. Un cop passat Caldes, s’entra en una carretera més estreta, de quasi 4 km asfaltada, per on s’ha de circular en compte. S'arriba just fins a uns aparcaments situats per sota de l’embassament de Cavallers. Recordeu  que hi ha una restricció de pas, per a vehicles de més de 2 metres d’amplada, a partir de l'aparcament exterior de Caldes de Boí. És a dir, vehicles de més de 2 metres han d'estacionar en aquest aparcament.

Des d'aquest punt, si voleu pujar a peu, teniu un camí marcat per la riba esquerra del riu, que us portarà fins a la presa (1 hora) i si ho feu amb bicicleta, heu de seguir la carretera per on circulen els cotxes. També podeu demanar el servei de taxis de la Vall de Boí.

 

Consulta els accesos