Senderista

Un autèntic paradís pel senderista!

Si creus que la millor manera d’entrar en contacte amb un territori és caminant i vivint amb intensitat tot allò que transmet la pròpia naturalesa, a la Vall de Boí trobaràs una vall preparada per ser descoberta a peu. Des de la riquesa natural que t’ofereix el Parc Nacional d’Aigüestortes a l’espiritualitat que et transmeten els camins romànics que uneixen les esglésies de cadascun dels seus pobles.

Caminar

Els camins tradicionals

Són camins per on homes i animals s'han desplaçat durant molts anys per anar d'un poble a un altre. Recórrer-los vol dir gaudir del paisatge, de la fauna i la flora, però també de les parets de pedra seca, marges i els empedrats que, amb tanta paciència van ser col·locats pels nostres avantpassats.

> PLÀNOL DE LES RUTES DE LA VALL DE BOÍ
> PACKS PER A SENDERISTES

Què t'interessa

Les passejades estan pensades per fer amb família. Son d’entre 15 i 30 minuts i sense desnivell. Son camins que surten dels nuclis i van a ermites, miradors etc…
Les caminades son els antics camins tradicionals que antigament unien els nuclis de la Vall. Així es pot anar d’un poble a l’altre passant per aquests camins.
Les excursions ja son més llargues d’entre 2 i 3 hores i bàsicament per dins el Parc Nacional.