Senderista

 

senderisme

Un autèntic paradís per al senderista!

Si creus que la millor manera d’entrar en contacte amb un territori és caminant i vivint amb intensitat tot allò que transmet la pròpia naturalesa, a la Vall de Boí trobaràs una vall preparada per ser descoberta a peu. Des de la riquesa natural que t’ofereix el Parc Nacional d’Aigüestortes a l’espiritualitat que et transmeten els camins romànics que uneixen les esglésies de cadascun dels seus pobles.

Caminar

Els camins tradicionals

Són camins per on homes i animals s'han desplaçat durant molts anys per anar d'un poble a un altre. Recórrer-los vol dir gaudir del paisatge, de la fauna i la flora, però també de les parets de pedra seca, marges i els empedrats que, amb tanta paciència van ser col·locats pels nostres avantpassats.

 

Parc Nacional

Rutes al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i rutes d'alta muntanya

Amb les rutes al parc nacional ens endinsarem en els paisatges propis del Pirineu. Les seves dues principals entrades , una  per Aigüestortes amb zona més tranquil.la sense dificultats i l'altra per Cavallers, una zona més rocosa i amb un paisatge realment fascinador.

En les rutes d'alta muntanya ens traslladarem a l'alçada i a la dificultat. Amb uns desnivells i durades més exigents, per aquells que estan més acostumats a fer aquest tipus de ruta.

 

Què t'interessa

         Vall de Boí Trek Festival 

   Festival de senderisme dels Pirineus

Des del 2016 la Vall de Boí celebra el Vall de Boí Trek Festival. Un de cap de setmana dedicat als camins i al senderisme per descobrir els fascinants paisatges, la cultura i tradicions acompanyats dels guies interpretadors locals.

8 i 9 d'octubre de 2023 - 8a edició

Consulta el nostre programa

Festivals de Senderisme dels Pirineus

Més informació