Vés al contingut

Vall de Boí Trek Festival

Vall de Boí Trek Festival

de l'11 al 13 d'octubre de 2024, 

9a edició

L’objectiu del Vall de Boí Trek Festival és promoure l’ampli ventall d’activitats de senderisme que es poden fer a la vall. Per una part, gràcies als 100 km de camins rurals ben senyalitzats de què disposa i el potencial paisatgístic que ofereix el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’únic Parc Nacional de Catalunya.  Per altra, el patrimoni mundial amb el conjunt d'esglésies romàniques Patrimoni Mundial que estan presents a cadascun dels pobles de la vall. 

Programa 2024

Una gran diversitat de camins

L’objectiu del Trek Festival, impulsat des del Patronat de Turisme de la Vall de Boí, és donar a conèixer la gran diversitat de camins de què disposa la vall així com posar en valor la feina dels guies que fan una gran feina explicant les històries que s’hi amaguen darrere i aposten per la descoberta del territori a peu. 

Un festival per a tothom

El Vall de Boí Trek Festival està pensat per a tots els públics, sortides exigents a algun cim, naturalistes, familiars, culturals,... on descobrireu la vall, el seu patrimoni, la seva cultura, llegendes i tradicions, els paisatges, la flora i fauna que hi habita,... de la mà dels guies locals que us faran vibrar amb les seves històries.