Vés al contingut

Hotel Caldes

Número de registre
HL-000016

C. Afores, s/n
25528 Caldes de Boí
Espanya

973 696 230
web
Twitter
Facebook
Associated

Característiques

Tipus
Hotel
Categoria
***
Preu mínim
65,00 €
Preu màxim
115,00 €
Capacitat
166 persones
Característiques
Amb vistes
Animació
Aparcament propi
Ascensor
Bar / cafeteria
Bugaderia
Calefacció
Cuina
Esmorzar inclòs
Excursions
Gimnàs
Hort
Jardí
Llar de foc
Parc infantil
Per a famílies
Piscina
Productes casolans
Restaurant
Sala d'estar
Sala de jocs
Sala de lectura
Sala de reunions
Sala de televisió
Servei de neteja
Spa
Televisió
Terrassa
Wifi
Pet friendly

Més informació

El Balneari abasta 24 hectàrees de superfície, amb una gran extensió de jardins, per la qual hi trobem repartits els 37 manantials d'aigües mineromedicinals de diferents composicions i temperatures, anant des dels 4ºC fins als 56ºC, i està format per l'Hotel Manantial (de 4*); l'Hotel Caldes (pensió de 2* totalment reformada i pendent de reclassifcació en hotel 3*); i el Centre Termal d'Estètica i Bellessa, que ofereix una àmplia i diversificada gamma de serveis i tractaments.

HOTEL CALDES H***

Compta amb 65 habitacions, repartides en dobles, i dobles amb saló. És una antiga hostatgeria medieval que data de 1671, però l'any 2004 es va renovar totalment, de manera que s'ha modernitzat, malgrat conservar l'estructura original de l'edifici, fins i tot el pati interior porticat, on hi ha el Santuari de la Mare de Déu de Caldes i diverses botigues de productes artesanals. Durant tot el dia hi ha un servei gratuït de transport des de l'Hotel Caldes fins al Centre Termal (uns 100 metres).

Calefacció, ascensor, telèfon, i TV a les habitacions, bar, serveis termals, jardins, pistes de pàdel, minigolf, parc infantil, església, payi amb botigues, s'admeten animals de companyia (sota petició)