Vés al contingut

Hotel Farré d'Avall

Número de registre
HL-000581

Carrer Major, 10 
25527 Barruera
Espanya

973 694 029
web
Associated
Family Tourism

Característiques

Tipus
Hotel
Categoria
*
Preu mínim
73,00 €
Preu màxim
80,00 €
Capacitat
42 persones
Característiques
Accessible
Amb vistes
Aparcament propi
Ascensor
Bar / cafeteria
Calefacció
Guardabicis
Guardaesquís
Restaurant
Sala d'estar
Sala de jocs
Sala de televisió
Televisió
Terrassa
Wifi
Accessibilitat
Té instal·lacions accessibles

Més informació

L'hotel Farré d'Avall està situat dins del nucli antic de Barruera, un dels vuit pobles que formen la Vall de Boí (Lleida). És una antiga casa pairal de pagesos i ramaders, que fa cinquanta anys, Maria Farrero la va transformar en la fonda de Barruera. No obstant això, l'hostalatge es remunta al segle passat. Actualment, Jaume Jordana, fill de la Maria, i la seva dona Pilar, s'encarreguen de l'hotel oferint un tracte familiar i acollidor com el d'abans.

Tot combinant amb l'hotel, a la casa també es crien vaques ecològicament, i es disposa del servei de bar i restaurant.

Situat a uns 17 km de les pistes d'esquí de Boi-Taüll, Barruera és un poble de 120 habitants el qual és el centre de la Vall de Boí, en el que podem trobar la gran quantitat de botigues i serveis com ara alimentaris, oci, benzinera, hípica, ferreteria, camp de futbol...

A més a més, es troba a 10 km de les més encantadores vistes del Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de St. Maurici, que fan gaudir la naturalesa 100%.

Altres atractius poden ser el Salencar de Barruera o bé els camins que uneixen tots els pobles de la vall, els quals fan gaudir molt més l'estada a la nostra Vall.