Vés al contingut

2a Fira del Formatge de Pastor a Taüll

Fira del Formatge de Pastor Taüll

L’últim cap de setmana d’agost, 26 i 27 d’agost, tindrà lloc la 2ª Fira del Formatge de pastor a Taüll. Coorganitzada per l'Ajuntament de la Vall de Boí i la formatgeria de Taüll, com a membre de l'Associació de pastors i pastores formatgers dels Països Catalans, que han creat un segell per distingir els formatges artesans, elaborats en petites formatgeries, a partir de la llet del propi ramat pasturat al territori. Tot això, per defensar l'ofici i donar valor a la feina que hi ha darrera de cadascun dels formatges.

En aquest sentit, s'ha programat un seguit de xerrades per conèixer la història i el projecte que hi ha darrera d'algunes d'aquestes formatgeries. També un maridatge d’aquests formatges amb cervesa i vi de proximitat.

A més, a la Fira comptarem amb les parades d'artesans i agroalimentàries del municipi i comarca que donaran a conèixer els seus productes (mel, embotits, infusions, licors, ceràmica, roba,..)

Com a actes més lúdics hi haurà un taller d’elaboració de formatge fresc, jocs de fusta relacionats amb les falles i actuacions musicals. 

Documents adjunts