Vés al contingut

30 anys de Dijous a la Fresca!

30 anys de Dijous a la Fresca!

Aquest any celebrem els 30 anys del Cicle Dijous a la Fresca. Cada estiu des de 1991, (a excepció de dos estius que no es van poder celebrar), cada dijous, a partir de mitjans de juliol fins a mitjans d’agost, tenen lloc les diferents actuacions.

El cicle musical del “Dijous a la Fresca” compleix diferents finalitats: d'una banda, apropar als veïns de la vall a una activitat cultural i, per altra banda, ofereix als visitants la possibilitat de conèixer i gaudir de la música als vespres d'estiu.

L'essència d'aquest cicle és donar a conèixer grups de música propers i mantenir viva la cultura popular, també pretén donar a conèixer petits racons dels pobles, que normalment no són tan visitats i que sempre tenen un encant especial.

Durant aquests 30 anys han passat tot tipus d’estils, sobretot de música tradicional i folk del Pirineu, com El Pont d’Arcalís que des de l’inici i durant molts anys han format part del cicle, però també jazz, swing, havaneres, rumba, flamenc, cançó de taverna, i grups formats per músics locals com Els Ribatònics, Perica Negra, Satisfalles, Mercè Morera,....

Moltes gràcies a tots els grups per fer-nos gaudir de la vostra música i a totes i tots els visitants per acompanyar-nos aquests vespres d’estiu!

Per molts anys més de música i cultura a La Vall de Boí! 

Aquí us deixém un vídeo commemoratiu dels 30 anys de Dijous a la Fresca. 

Documents adjunts