Vés al contingut

Assemblea anual del patronat amb les empreses de la vall

Assamblea anual Patronat de la Vall de Boí

El Patronat de Turisme de la Vall de Boí, que agrupa gairebé tota la oferta turística del municipi, en un format d’Organisme Autònom de l’Ajuntament i que realitza entre altres la promoció i gestió de la marca turística Vall de Boí, va celebrar ahir, dilluns 12 d'abril, la seva assemblea anual d’empresaris, un any més de forma telemàtica.

En la sessió, el Patronat va presentar el resum de les principals accions dutes a terme per la entitat el 2020,  en un any especialment difícil pel sector turístic, marcat pels confinaments que fan impossible la viabilitat de les empreses en zones  de poca població com és el cas de la Vall de Boí, tot i el petit respir que han donat èpoques com estiu, Nadal o Setmana Santa en que a pesar de les limitacions horàries i de mobilitat s’ha pogut obrir alguns establiments. Es va destacar des de l’oficina de turisme l’augment considerable de visitants al web, que ho ha fet en un 300 % respecte el 2019.

També  es van presentar les noves propostes pel 2021, entre totes les propostes fetes per l’entitat cal destacar la condonació de la quota que paguen aquestes empreses per segon any com a mesura de suport a l’empresari davant la situació actual. També  es va donar compte d’un canvi d’estatuts i de regulació interna de l’entitat.

Com a accions de comunicació i promoció turística previstes, es proposa seguir la línia comunicativa de l’entitat a més d’apostar per nous projectes de futur que giraran entorn a la sostenibilitat.