Comunicat sobre les baixades de Falles

Comunicat Falles 2021
09/06/2021

Des de l’ajuntament de la Vall de Boí i d’acord amb les últimes mesures aprovades pel Govern en relació a les restriccions per la pandèmia de la Covid-19, s’ha fet una crida a totes les associacions dels pobles, recomanant que aquest any no se celebrin les festes majors, ja que les mesures vigents les fan poc viables en unes condicions òptimes pels espais i els aforaments que es demanen des del Procicat.

Pel que fa a les baixades de falles, especialment la del proper 23 de juny coincidint amb la nit de Sant Joan i amb la previsió d’una gran afluència de visitants per coincidir amb un llarg pont de 4 dies, s’ha demanat que les baixades siguin restringides als veïns i veïnes de cada poble i que s’eviti la interacció entre els fallaires i el públic.

De cara a les persones espectadores, es recomana que la visualització de la baixada es faci des dels respectius domicilis o allotjaments turístics. El principal objectiu és evitar massificacions als carrers i les places que ara per ara han de ser de grups reduïts.

No obstant, es controlarà el compliment de les distàncies, l'ús de mascareta i la mobilitat del públic.