Vés al contingut

Conveni de col.laboració entre el Centre de Romànic i l'estació d'esquí de Boí Taüll

Conveni entre Romànic i estació d'esquí Boí Taüll

L'estació d'esquí de Boí Taüll gestionada per Actius de Muntanya, empresa participada cent per cent per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, va firmar la setmana passada un conveni de col·laboració amb el Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí, entitat encarregada de la gestió del conjunt d'esglésies romàniques de la Vall de Boí.

L'objectiu d'aquest conveni és col·laborar en el coneixement del medi natural i del patrimoni cultural local.

Les actuacions específiques consistiran en promoure l'interès cultural del conjunt romànic de la Vall de Boí als usuaris de Boí Taüll per oferir una activitat alternativa a l'esquí.

Amb aquesta finalitat es preveu un punt d'informació a l'estació, amb la prèvia formació del personal, així com crear espais de visibilitat del conjunt romànic mitjançant la pàgina web i xarxes socials, a més d'espais ambientats en el romànic a la base de l'estació.

La novetat, que es farà efectiva a partir de la temporada vinent, serà el descompte en les entrades per visitar les esglésies amb el forfet de dia i de temporada de l'estació, així com paquets que inclouen l'entrada a les esglésies per grups escolars de l'estació.