Vés al contingut

Copa Catalana BTT Biking Point Vall de Boí

Copa catalana btt biking point Vall de Boí

El passat dissabte 10 de setembre es va celebrar a Barruera, La Vall de Boí, la 8a cita de la Copa Catalana Biking Point amb un circuit de 5 km amb pujades curtes, dures i explosives, trams rodadors i baixades amb el seu punt tècnic.
 
En categoria femenina, Núria Bosch (BH Temple Cafès UCC) es va imposar a totes les seves rivals, aturant el crono en 1h15:06, superant a Sara Gay (Biking Point) i Laura Kalberg (Probikes Rioja Tetrasod) amb un temps de 1h18:47 i 1h19:39 respectivament.
 
En categoria masculina, la cursa va estar més disputada. El líder de la prova Jufre Culell abandonava a l’última volta per motius físics, seria en aquell moment quan Ever Alejandro (RR Bikers) agafaria el relleu de lideratge i acabaria en primera posició amb un temps de 1h33:37, davant de Cristofer Bosque (X-Sauce Factory Team) entrant a meta tan sols 17 segons més tard, i completava el podi Elit Jorge Sánchez (Mesbike & Fes – Tuga) amb un temps de 1h36:12.
 
En categoria femenina, Núria Bosch manté el lideratge de la Copa Catalana Internacional Biking Point i Roger Ferrer recupera el liderat en categoria masculina.

Foto i notícia: Copa Catalana BTT Biking Point