Vés al contingut

Durro, entra a la llista de l'Associació de Pueblos más bonitos de España

Vistes de Durro

Durro, a la Vall de Boí, ha estat escollit juntament amb altres 5 localitats, per incorporar-se a la llista dels 105 “pueblos más bonitos de Espanya”, per treballar conjuntament i donar a conèixer l’excepcionalitat d’aquests racons espanyols.

Així doncs, la candidatura que es va presentar a començaments d’any, ha assolit el seu reconeixement. D’aquesta manera es donarà més visibilitat i difusió a l’encant dels seus carrers empedrats, de la seva arquitectura típica de muntanya i del patrimoni cultural i Mundial que s’hi troba.

Un cop superats tots els requisits que estableix l’organització per formar part de la xarxa i d’un posterior acord del ple municipal, el passat 17 de desembre, en l’Assemblea Nacional celebrada a Chinchón, es van donar a conèixer les sis noves incorporacions a la xarxa, en la que Durro hi és nomenat formalitzant-se així la seva adhesió a partir del proper 1 de gener de 2023.

A més de Durro cal sumar-hi Arties y Garòs (Lérida), Castrojeriz (Burgos), El Burgo de Osma (Soria), y Trevélez (Granada).