Vés al contingut

El Patronat de la Vall de Boí celebra la seva reunió anual.

Reunió copatrons_2024

El Patronat de Turisme de la Vall de Boí és un Organisme Autònom Local de caràcter administratiu depenent de l’Ajuntament de la Vall de Boí. 

Les principals finalitats s’emmarquen en el foment del desenvolupament turístic, econòmic i social de la Vall de Boí, en La promoció, en la proposta d’accions per al foment del turisme i la comercialització i en la gestió de l’atenció al visitant a través de l’Oficina de Turisme.

Dins de les seves missions, és la convocatòria d’una reunió anual amb els seus associats. Així doncs, el dilluns 4 de març, es va convocar la reunió de copatrons, presidida per la presidenta i alcaldessa de la Vall de Boí, la senyora Sònia Bruguera, qui va donar compte de tota la feina desenvolupada durant l’anualitat 2023. Així mateix, es van exposar les accions més destacades per al 2024, entre les que destaquen l’adhesió al cicle de cinema infantil Cinexic, el cicle cultural de Durro a través de la subvenció de Cultura, la gravació d’un vídeo promocional de la vall i del conjunt romànic gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida i la presa d’unes noves directrius pel que fa a la gestió de les xarxes socials.

Tanmateix, el Pla de Sostenibilitat vinculat a l’Ajuntament i al Patronat, i alineat amb els eixos estratègics definits a l’Estratègia de Turisme Sostenible  d'Espanya 2030, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el Pla de Màrqueting de Turisme Catalunya. Va presentar les seves novetats explicant els diferents estats d’execució i finalització dels projectes en els que està treballant.

Pel que fa al nou format i amb la finalitat de que fos una reunió més distesa i més propera, es va celebrar en un establiment associat, qui va aportar el seu espai i així crear un ambient de comunicació entre totes les empreses assistents.