Vés al contingut

Finalitza el Cicle de concerts Dijous a la Fresca

Dijous a la Fresca

Ahir dijous 18 d'agost va finalitzar el cicle de concerts Dijous a la Fresca, que des de mitjans de juliol a mitjans d'agost, cada dijous, apropa la música als diferents pobles de la vall. Són actuacions musicals gratuïtes, de diferents estils, i tenen lloc a places o racons amb encant dels nostres pobles amb la finalitat d'apropar la música i cultura als veïns i veïnes de la vall i alhora ser una activitat cultural pels nostres visitants als vespres d'estiu.

Cada setmana es compta amb un estil musical diferent intentant ser variat i poder donar a conèixer diferents estils. En aquest sentit, aquest any hem comptat amb els grups: Coi els Montgrons (música festiva), Lo Pau de Ponts (espectacle d'humor musical), Quartet Ensemble XXI (música clàssica), The Denim Rips (folk americà), Pixie Dixie (jazz dixiland) i el grup local The Satisfalles (rock rural).

L'any vinent serà el 30è aniversari d'aquest cicle, que es porta fent des de l'any 1993 ininterrumpudament, excepte el 2020 que es va anul.lar per la pandèmia.

Fins l'any que ve!