FIRA DE BARRUERA

Foto Cartell
26/09/2021

Ja tenim el programa Fira de Barruera, que tindrà lloc el 26 de setembre, complint la  XXII edició. Una fira recuperada pels veïns després de dècades sense celebració. Com en anys anteriors, vol ser l’aparador dels ramats de la Vall de Boí i també dels productors del Pirineu. Un lloc on donar visibilitat als nostres productors, un espai d'exposició i venda de productes locals i de proximitat.

La Vall de Boí, posarà en valor el sector ramader del municipi i la seva gran importància en el desenvolupament econòmic i sostenible de la Vall. El sector ramader podrà participar en la seva vessant més tradicional de la Fira i fent demostracions d’oficis antics, però també tindrà la possibilitat de conèixer i compartir experiències més innovadores  i tecnològiques aplicades amb modernes xerrades i participació d’exemples i professionals d’arreu.

Aquest any a més, se celebren les Jornades Tècniques del Gure Sheepdog Trail, unes jornades de treball amb gossos de pastor, conferències i demostracions que se celebraran del 25 i 26 de setembre.

La ubicació de la fira serà el passeig de Sant Feliu i es desenvoluparà des de les 10 del matí fins les 15 h.

Podeu consultar el programa en document adjunt