Vés al contingut

Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF

Sortida

Garmin serà el nou title sponsor del Mountain Festival Vall de Boí by BUFF®. La multinacional nord-americana és líder en el desenvolupament i fabricació de dispositius de navegació i comunicació en diferents sectors del motor, així com en el de les activitats a l’aire lliure. Així doncs, es suma a la continuïtat del festival més consolidat d’Europa i a una de les carreres més espectaculars dels Pirineus, l’ Epic Trail Vall de Boí.

Des de l’any 2014 BUFF®, l’empresa catalana especialitzada en accessoris de coll i cap per a la pràctica d’esports a l’aire lliure, l’ha convertit en el punt de referència que és avui i mantindrà el seu vincle amb el Garmin Mountain Festival Vall de Boí byUFF® i la Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF®.

Mountain Festival: activitats outdoor per a tota la família

Els participants i els familiars podran gaudir de propostes com el descens de barrancs, el parapent, el Mountain Bike, la marxa nòrdica, el ioga, l’escalada, les activitats infantils, les actuacions musicals i de l’espai d’exposició. És per això que des de l’organització del Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF®  s’està treballant conjuntament amb l’Ajuntament de la Vall de Boí per oferir un gran festival amb activitats per a tothom, que mantindrà el seu epicentre a Barruera amb una basta repercussió a tota la vall.

Epic Trail: quatre distàncies amb nous recorreguts

El Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF® repta de nou a superar els terrenys tècnics de la Vall de Boí i del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici al Pirineu de Lleida. Les novetats més rellevants d’aquest 2022 són la renovació dels circuits que oferiran nous sencer, vistes, cims i cretes que no decebran els participants.

Els recorreguts que s’anunciaran properament,  asseguren les pujades exigents, els trams tècnics i les baixades ràpides. Els participants podran triar les distàncies d’acord amb les seves condicions físiques: 55km amb 4.100 m+, 42km amb 3.300 m+, 23 km amb 1.800 m+ i 12 km amb 460 m+.

Recordar que en l’edició del 2021, la Vall de Boí va acolllir els Campionats del Món d’Skyrunning de la Internacional Skyrunning Federation (ISF), que va reunir prop de 4.000 esportistes entre integrants de les delegacions internacionals que competien per les medalles i participants de la modalitat Open.