Vés al contingut

Inauguració dels Campionats del Món d'Esquí de Muntanya

inuaguració skimo 2023

L'exterior de l'església de Sant Climent de Taüll ha acollit aquest dilluns 27 de febrer a les 19h la inauguració dels ISMF World Championships Skimo Boí Taüll 2023 que reuneix uns 300 esquiadors de 27 països de tot el món.

En aquesta cerimònia d’obertura hi han participat diverses personalitats vinculades als mundials: Regula Meier, presidenta de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), Toni Segarra, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Sònia Burguera, alcaldessa de la Vall de Boí, Alberto Ayora, president de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya (FEDME), Josep Casanovas, vicepresident primer de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Juli Fernàndez i Olivares, Conseller de Territori i President del Comitè Organitzador.

La cerimònia també ha comptat amb l'actuació de la coral de la ZER Alta Ribagorça, una desfilada d'abanderats dels diferents països participants, un espectacle humorístic i un mapping a l'absis i campanar de l'església.

A partir d'avui 28 de febrer comencen les proves a l'estació d'esquí de Boí Taüll: esprint, individual, vertical, relleus i equips.