Vés al contingut

Jornada de treball de les empreses turístiques de La Vall de Boí

Reunió pla sostenibilitat

El Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, dona el tret de sortida al desenvolupament de les 17 accions que el formen amb una acció destinada a l’empresari turístic per la millora de la seva digitalització i comercialització.

El PSTD provinent dels Fons Next Generation i rebut per l’ajuntament de la Vall de Boí es desenvoluparà durant els propers tres anys i vol promoure un nou model de turisme sostenible i inclusiu que permeti  el desenvolupament social, ambiental i econòmic de la destinació amb una especial atenció a la millora de l’accessibilitat al Patrimoni Cultural i Natural.

Entre les accions del Pla es planteja dotar el destí de les eines tecnològiques suficients per tal de col·laborar en la digitalització de l’oferta turística, millorant-ne la seva gestió, promoció i comercialització.

En aquest sentit, el dia 14 a les 17.00h s’ha convocat la primera reunió de treball amb les empreses on es presentarà una nova proposta d’e-commerce per a tot l’empresariat, amb l’objectiu de valorar la possibilitat de millorar la plataforma actual per alguns o accedir a una plataforma de comercialització per primer cop a altres.