Jornada de treball de les empreses turístiques de La Vall de Boí

Reunió pla sostenibilitat
16/09/2022

El Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, dona el tret de sortida al desenvolupament de les 17 accions que el formen amb una acció destinada a l’empresari turístic per la millora de la seva digitalització i comercialització.

El PSTD provinent dels Fons Next Generation i rebut per l’ajuntament de la Vall de Boí es desenvoluparà durant els propers tres anys i vol promoure un nou model de turisme sostenible i inclusiu que permeti  el desenvolupament social, ambiental i econòmic de la destinació amb una especial atenció a la millora de l’accessibilitat al Patrimoni Cultural i Natural.

Entre les accions del Pla es planteja dotar el destí de les eines tecnològiques suficients per tal de col·laborar en la digitalització de l’oferta turística, millorant-ne la seva gestió, promoció i comercialització.

En aquest sentit, el dia 14 a les 17.00h s’ha convocat la primera reunió de treball amb les empreses on es presentarà una nova proposta d’e-commerce per a tot l’empresariat, amb l’objectiu de valorar la possibilitat de millorar la plataforma actual per alguns o accedir a una plataforma de comercialització per primer cop a altres.