Vés al contingut

La Vall de Boí col.labora en el projecte Soul Mountain

Projecte Soul Mountain

Quan els alpinistes coronen els cims solen fer-se una foto per inmortalizar la seva gesta. Però quan Jordi Mestre arriba a dalt de tot de la muntanya treu la seva D’Angelico Premier Tammany i es marca un tema acústic. Dʻaquesta manera, l’alpinista i músic fusiona les seves dues grans passions per posar en valor l’alta muntanya com una de les principals fonts de vida, així com la necessitat d’actuar per minimitzar els efectes devastadors del canvi climàtic. I per descomptat, des de Fanatic Guitars, juntament amb MONO Creators i D’Angelico, no volíem deixar passar l´oportunitat d´unir-nos a aquest meravellós projecte en què també col·labora la Fundació Killian Jornet, la principal funció de la qual és preservar la muntanya i el seu entorn.

Aquest és, de fet, el seu tercer enregistrament, per al qual l'equip ha escalat el cim del Besiberri Nord, iniciant l'ascens des de la presa de Cavallers, a la Vall de Boí, i ha comptat amb el patrocini del Patronat de Turisme de la Vall de Boi. Un cop a dalt (3009 metres), Jordi Mestre ha interpretat una nova composició titulada “The Change”. El vídeo d'aquesta experiència serà presentat el proper 8 de gener a la Vall de Boí.

Així, l'equip de Soul Mountain dóna vida a un projecte únic i sense precedents que trasllada l'enregistrament de música de composició pròpia a cims de més de 3000 metres d’altitud. Aquest equip, encapçalat per Jordi, el complementen el guia de muntanya Roger López de Haro i el càmera i productor de vídeo Jordi Rulló.

La màxima és dur a terme aquests projectes immersos en la bellesa de l'entorn d'alta muntanya, intentant conscienciar i recalcar la preservació de la natura i la cultura com a dos dels pilars bàsics necessaris per a un futur millor. Una màxima que és la principal preocupació de Killian Jornet per al qual les muntanyes han tingut un paper fonamental en el seu creixement esportiu i personal, i per això la seva preservació s'ha convertit tant en una passió com en una prioritat.

Nota de premsa de Fanatic Guitars qui fa donació de la mateixa guitarra que porta el Jordi en el seu projecte i que es sortejarà, donant els ingressos integrament a la Fundació Kilian Jornet