Vés al contingut

La Vall de Boí va recuperant l'obertura dels establiments

Personal de l'Ajuntament

Des del  passat cap de setmana, la Vall de Boí ja gairebé està  oberta  i a ple rendiment. Tots els establiments han pres les mesures oportunes per tal de garantir en el possible, la seguretat dels visitants. El conjunt romànic ja va començar a obrir portes el dia 4 de juny  obrint gradualment totes les esglésies.  El Parc  Nacional també disposa ja de les instal·lacions obertes així com el funcionament del servei de transport públic per accedir-hi.

Les empreses d’activitats també  han començat a treballar amb els primers grups, i el  Balneari de Caldes de Boí obrirà les portes el proper dia 3 de juliol.

El Patronat  de la Vall de Boí, durant aquests mesos ha treballat en la promoció del destí. Ha posat en marxa la nova imatge comunicativa a través de la web www.vallboi.cat , un important reportatge a la revista Descobrir Catalunya, i diferents col·laboracions en mitjans escrits i online, algunes d’aquestes accions amb el suport e Ara Lleida i l’Agència Catalana de Turisme.

Des del mateix Patronat s’ha fet l’entrega de suports d’hidrogel, uns troncs de fusta de roure personalitzats amb la marca Vall de Boí.

Així mateix s’han fet unes mascaretes amb disseny corporatiu que a més, es posen a la venda  des de l’oficina de turisme. S'han utilitzant motius romànics de les esglésies de la Vall de Boí i motius de  la natura del Parc Nacional d’Aigüestortes, dos dels principals atractius de la vall.