Vés al contingut

L'oficina de turisme de la Vall de Boí rep el certificat Biosphere

certificat Biosphere Oficina de Turisme Vall de Boí

La Certificació Biosphere és un segell internacional atorgat pel RTI (Responsible Tourism Institute), avalada per la UNESCO i l'Organització Mundial del Turisme Sostenible que reconeix a aquelles empreses i destinacions que demostren el seu compromís amb la sostenibilitat a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquesta certificació de sostenibilitat turística de reconeixament internacional reconeix els esforços sostenibles de les destinacions i empreses en la seva contribució al compliment dels requisits i principis de sostenibilitat i millora continua, a través d'un sistema privat de certificació voluntària i independent.

A l'Oficina de Turisme de la Vall de Boí hem implantat i demostrat bones pràctiques per aconseguir aquest segell. Apostem per la sostenibilitat i la responsabilitat reconeixent un compromís amb la gestió sostenible del turisme i la necessitat d’assolir una gestió sostenible de la destinació. Un compromís integral i comú vinculat als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El municipi, a més, ja compta amb un allotjament certificat i d’altres empreses en procés de certificació.

Els Pirineus i Terres de Lleida tenen el reconeixament Biosphere Destination des de 2021 i des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida incentiven l'adhesió a les empreses i destinacions del territori per posicionar-nos com una destinació  amb identitat pròpia que promou el valor cultural, patrimonial i mediambiental de tot el territori en el seu conjunt.