Vés al contingut

Pirineos en Danza

Pirineos en Danza Vall de Boí

Del 7 al 12 de setembre Pirineos en Danza torna a la Vall de Boí. La 4a trobada transversal de recerca i pràctica de les Arts del Moviment al medi natural. Formació en dansa, classes a l'exterior i interior, jams de Contact i Dansa, espectacles,... es tracta d'una experiència artística per a promocionar la creativitat, la cerca de nous llenguatges, sensibilitzar el respete al medi ambient i fomentar la reflexió i l'autoconeixament. L'objetiu és mostrar i ensenyar una experiència enriquidora en un clima d'intercanvi entre docents, companyies, artistes, alumnes, i habitants de la vall.

Un equip professional de mestres de diferents disciplines de dansa i de categoria internacional son els encarregats de la formació a una seixantena de participants, en un entorn espectacular, el Campament de Toirigo, a les portes del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. 

Aquest any s'han programat dos espectacles, divendres 9 de setembre a Durro "Curra y Lola" una barreja de dansa flamenca i contemporànea en un espectacle emotiu i divertit, i Win-Do-W de Sara Pons dissabte 10 de setembre a Erill la Vall, un espectacle de clown en moviment molt poètic i que va fer riure a tot el públic.