Bicius - lloguer de bicicletes

A Bicius hi trobaràs un grup de persones apasionades per la bicicleta, la natura i les relacions personals.

Disposem de dos tendes-taller ubicades a la comarca de l'Alta Ribagorça, a El Pont de Suert i al cor de la Vall de Boí, al poble de Barruera, al costat de l'ajuntament i l'oficina de turisme. Des d¡aquestes dos ubicacions donem servei gratuït d'entrega i recollida dins les comarques de L'Alta Ribagorça i la Ribagorça. Et portarem i recollirem les bicicletes al teu Hotel, per a que tu només t'hagis de preocupar de pedalar.

Ubicats al cor dels Pirineus, amb accés directe al Parc Nacional d'Aigüestortes i el Parc Natural de Possets-Maladeta, junt amb la més gran concentració de romànic de Catalunya, és un entorn perfecte per fer activitats amb bicicletes elèctriques.

Hem creat aquest projecte sota la premisa de posar al centre de les nostres prioritats al client, oferint-li tota una sèrie de serveis al voltant del món de la bicicleta orientats exclusivament a que el client s'emporti un gran record de la comarca i de nosaltres.

Des de bicicletes elèctriques d'última generació, entrega i recollida a l'allotjament del client, convenis amb totes les empreses turístiques i d'activitats de la comarca, tot gira al voltant de la satisfacció del client.

Podràs escollir entre realitzar la teva ruta amb els nostres guies de montanya locals titulats, o simplement llogar les bicicletes per anar al vostre aire. També disposem de lloguer de GPS amb les principals rutes BTT, ordenades per nivell de dificultat. El casc i el botellí d'aigua també le facilitem.

Disposem de mecànics amb una dilatada experiència de més de 20 anys dins del món de l'alta competició, formats especialment en bicicletes elèctriques per a què la teva experiència amb nosaltres no es vegi frustrada per problemes mecànics.

Totes les nostres bicicletes s'entreguen revisades, engrasades, netes i posades a punt per a què no tinguis cap tipus de problema. A més, degut a l'actual situació excepcional, tot s'entregarà degudament esterilitzat.