Vés al contingut

ECEM - Escola de Muntanya

El Pont de Suert
Espanya

636 632 638
web
Facebook
Associated

Característiques

Tipus d'empresa
Serveis esportius
Serveis
Descens de barrancs
Escalada
Guies de muntanya i activitats esportives

Més informació

L'ECEM ES UN CENTRE D'ESPORTS DE MUNTANYA SITUAT ALS PIRINEUS, LA SEVA INMILLORABLE SITUACIÓ ENS PERMENT FER GAUDIR DIFERENTES MODALITATS ESPORTIVES

L´ECEM Escola de Muntanya té per objectius  la promoció, organització i realització d’activitats esportives de muntanya a tots els nivells: iniciació i perfeccionament, guiatge i formació d’esportistes i tècnics esportius, en les especialitats de muntanyisme, escalada en roca, descens de barrancs, alpinisme i esquí de muntanya, així com potenciació d’activitats d’aventura del nostre entorn, com el ràfting i altres  de caire més turístic i familiar.

També duem a terme activitats en altres massissos i per tant dissenyem viatges amb una gran dosi d’aventura. En un altre apartat hi podreu veure que som constructors de vies ferrades i que ja hem efectuat un bon nombre de projectes, tant del disseny com de la construcció.

Totes les nostres activitats tenen una sòlida base de molts anys d’experiència en les muntanyes, sobretot cal remarcar la figura del guia de muntanya, que us donarà la seguretat i els coneixements necessaris per assolir els vostres objectius. Ens agrada compartir les experiències amb vosaltres.

AVENTURA I OCI

ESPORTS D’AVENTURA: DESCENS DE BARRANCS, RÀFTING, VIES FERRADES, ESCALADA, MULTIAVENTURA SENDERISME, TRESC, PARAPENT BIPLAÇA.

LA MUNTANYA AMB GUIA

SORTIDES GUIADES I TECNIFICACIÓ: ALPINISME, ESQUÍ DE MUNTANYA, ESCALADA EN ROCA, BARRANCS I VIES FERRADES

CURSOS 

FORMACIÓ PER A ESPORTISTES: ALPINISME, ESQUÍ DE MUNTANYA, ESCALADA EN ROCA, BARRANCS, MUNTANYISME I FORMACIÓ CONTÍNUA PER A PROFESSIONALS

VIATGES I EXPEDICIONS

GRUPS

DISSENY I CONSTRUCCIÓ DE VIES FERRADES

ESCOLA PIA

FORMACIÓ REGLADA D’ESPORTS DE MUNTANYA I ESCALADA DE GRAU MIG I DE GRAU SUPERIOR